![]() |
Re: E36 - 320i Coupe
ce culoare?:>
|
Multumesc celor care au stat langa mine azi.Nu le mai dau nume.Se stiu ei.
|
intodeauna PREZENT!!!!......se stie Milu`...a mea ti`a placut?:>:>:>....iar nu mai am nevoie d fete...:)):))excitat la maxim...:))
|
ati vopsito cu bandou pe aripi , manere si chederul la trapa? Nu pot sa cred..
Spuneti mi ca le ati dat jos , mai ales pentru schimbare de culoare... O sa iasa bine din cate am vazut , nici alba nu era deloc rea.. |
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
9 Attachment(s)
A iesit Belea Culoarea.Ai gandit-o mult emile si ti-a iesit ceva Unic.Felicitari.In seara asta te-am vazut cel mai fericit Om, si iti inteleg sentimentele.Vorbele nu au valoare.Faptele conteaza.
O poza valoreaza mai mult decat 1000 de cuvinte.............:oops: |
10 Attachment(s)
and the Final:P
asta da bucurie |
A iesit Belea Culoarea.Ai gandit-o mult emile si ti-a iesit ceva Unic.Felicitari.In seara asta te-am vazut cel mai fericit Om, si iti inteleg sentimentele.Vorbele nu au valoare.Faptele conteaza.
O poza valoreaza mai mult decat 1000 de cuvinte............. Sunt fara cuvinte.Nu pot sa va descriu ce am simtit cand am vazut masina.Va multumesc din suflet.Mai multe o sa va zic cand o sa`mi revin. |
felicitari nea Milule.....a iesit tzatza de matza:X:X:X
|
Quote:
Superba culoarea , se vede ca e vopsita profesional , plafonul mergea aceias culoare deja negru o sa o inchida.. Bafta in continuare , |
Quote:
Bravo Emil, bravooo, niciodata nu te-am vazut asa de fericit. :oops: Inca putin...putin si iese si pe strazi maaa. E geniala culoarea. Bafta si....FORTZA SHADOWS :twisted: |
Mai e masina la Copacelu ? ca vreau sa trec sa o vad.
|
Felicitari pt masina & culoarea de exceptie ... astept poze cu masina asamblata, foarte reusita culoarea, la cum arata cred ca esti totu' un zambet. Bafta si ai grija de masina!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning