![]() |
Re: E36 - 1.8 IS Limited edition
Quote:
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
O mica intrebare, taxa cam in cat te-ar duce?
Frumoasa matza. Sa ai grija de ea |
Quote:
|
hai ma ca rupe roti mai bine decat e46...
|
Quote:
cu e46le nu ma dadeam in asemenea loc stramt;) avand in vedere ca nu am blocant,, la e46 trebuia muuuuuuuuuult spatiu si multe turatii care defapt erau plafonari :-J |
3 Attachment(s)
poze editate :P
|
ma dar marfa mai e aia din prima poza...;)
|
Quote:
|
Quote:
Cred ca va arata foarte bine fara capota asta :rolleyes2 Farurile le schimbi ? Si cauciucurile parca ar merge unele sa stea putin mai intinse ? Astea pe cat sunt ? P.s. Este culoarea mea preferata la e36 :D |
Quote:
farurile raman gumele sunt 215,45,17 sunt ok ;) culoarea este superba intradevar:) nu mai vreau sa bag bani in exterior nu mai am in ce,decat sa pun lipp la bara m;) dupa ce o inmatriculez, scot catalizatorul,imi pun o finala magnaflow,si atat;) strang bani de urs:) |
Nebun esti ma Mariane, de la e46 la e36 si apoi la e30 ?:) succes in continuoare cu matza si sa o vedem cat mai repede inmatriculata.
|
Quote:
mi-am luat pisica ,1.8 is ca masina de zi cu zi,ca sa iti spun ca am facut 320 d km cu 40 d litrii de benzina,prin oras, prin baneasa bara la bara;) alergata,consumul ei a fost de 11 :)mi se pare extraordinar d putin,fata de cea veche care indiferent de mers consuma 14-15 :), iar urs imi iau MASINA de kinuit:) am mers aseara cu ursul lui cezar (GRZ) 2.5 24 ,sa terminat smecheria:))) cum se da de cur grav d tot,vreau urs:D pisica e masina mea de suflet;) |
ursul e urs mah:PP)))
|
poti sa imi da-i shi mie id-ul tau Marian...as vrea sa imi cumpar un e36 cu numere de germania shi nu prea stu cum e treba cu actele:)
|
briefu mic si briefu mare adica talonul si cartea sa fie si contractul de vanzare cumparare
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning