Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Audi A4 (b5) OOOO (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/151384-audi-a4-b5-oooo.html)

Stanley 10-10-10 22:35

Re: Audi A4 (b5) OOOO

6 Attachment(s)
O poza de student :)))):)))):)))) si inca cateva cu masina:D

Stanley 03-12-10 15:08

4 Attachment(s)
Bine v-am regasit!:D Din nou a trecut ceva timp de cand nu am mai postat nimic.. In cele din urma am achizitionat o pereche de jante pe care le doream de mult timp si am mai facut si unele reglaje la suspensie:D Urmatoarele lucruri pe care le am in plan sunt: o pleoapa pt luneta, un eleron tip M si vopsirea oglinzilor in culoarea masinii:oops:
Pun si cateva poze.. masina este murdara pt ca ploua de cateva zile si nu apuc nicicum sa o spal:sad:

vladigrec 03-12-10 15:24

arata foarte bine asa !!! folii nu ii mai pui ?

ps: acolo se tine carnetul de student ? :))

:peace:

soosy 03-12-10 16:13

eu zic ca merita niste jante mai pe masura marcii:D

acuma depinde de buget;)
legat de planuri,pune folie pe geamuri si atunci pleoapa luneta ca va da mai bine

bafta

Detman 03-12-10 16:15

arata f bine masina cu noile jante si cu reglajele la suspensie. :D sa ai grija de ea. :)
ce jante sunt , ce model? cat au fost? :

Stanley 03-12-10 18:01

vladigrec - mersi!:oops: dupa ultimele reglaje nu mai incape nici acolo carnetul:))) urmeaza si foliile..

soosy - mersi!:oops: eu zic ca jantele sunt pe masura marcii.. vor urma si foliile cat de curnad sper:D

Detman - mersi pt aprecieri:oops: jantele sunt originale de Skoda Superb:-)

ar_66_rau 04-12-10 14:51

in sfarsit....iar roti :D:D:D.....frumos audi asta 80.....:)):))).....sa ai parte de el si hai odata cu eleronu ala de M :)):))))......
acuma fara glume,ai o masina ft frumoasa.....si gusturi "este".....dar punele in aplicare odata ;)....hai cu ffooliiiaaa :D:D.....te-am pupat

Stanley 04-12-10 15:38

20 Attachment(s)
Ticulee vine si folia, vine si eleronul dar mai incet asa:)))) mai batraneste:)))) ca nu prea am "timp" :))):))))

Poze noi cu masina curata!!!!!!!!!!!

b0gdy 05-12-10 15:40

frumoasa masina nota zece...de unde tiai luat pleoapele (daca leai luat de pe net) si cat ai dat pe ele?...

streanga_gabriel 05-12-10 16:00

seos ema...:) super arata aiudi;)...cu jantele vechi ce ai facut?..

Stanley 05-12-10 16:41

Multumesc pt aprecieri baieti!:-)
Pleoapele sunt primite de la un prieten.. dar la un moment dat am gasit exact la fel pe internet (la BAZAR) cu 150 de lei cred:D

Seos Gabi.. jantele vechi s.au vandut:oops: daca nu le videam iar ma apucau nebuniile si le puneam inapoi:))) macar acum stiu ca nu mai am altele:lol:

koala_boy 08-12-10 21:14

arata f bine cu jantele astea...parca cel mai bine...sau cu jante de A8 ar da iarasi bine...cere niste faruri de facelift si chiar si un volan ar schimba tare interiorul :D (tot de facelift)

Stanley 08-12-10 23:07

koala_boy - mersi de aprecieri colegu:oops: si eu cred ca, cu cele de A8 ar da mai bine dar deocamdata raman astea.. eventual primesc o alta vopsea:-).. la un moment dat am avut un folan de S in 3 spitze dar l.am vandut deoarece nu era intr.o stare perfecta.. cand voi avea ocazia sa prind unu intr.o stare buna la un pret bun cu siguranta il voi achizitiona:D

ar_66_rau 09-12-10 10:33

Quote:

Originally Posted by Stanley (Post 3881741)
koala_boy am avut un folan de S in 3 spitze

ticulee...fa-mi si mie rost de folan :))):))):)):))):)):):)))))

Stanley 09-12-10 10:50

Quote:

Originally Posted by ar_66_rau (Post 3882498)
ticulee...fa-mi si mie rost de folan :))):))):)):))):)):):)))))

Carcotasule!!:oops::oops: :)))):)))):)))))))) trecea neobservat:))))

All times are GMT +2. The time now is 05:02.

- Copyright 2026 4Tuning