Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Ford Focus ST vs. VW Golf GTI (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14987-ford-focus-st-vs-vw-golf-gti.html)

mercut 26-06-06 20:31

Re: Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI

am si io listele si sunt mult mai diversificate la vw...oricum bafta sa iti iei ce iti place tie mai mult ;)

Cosmin255 27-06-06 14:43

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga
:lol: avand in vede ca sunt un FAN al grupului VW ... nomal sa votez GTI ( dar sincer cred ca VW e mult mai bun decat FORD ) ... Parerea mea :lol:

De astfel de posturi imi era frica atunci cand am facut topicul " X e mai bun ca Y , stiu eu" .... amin

infusion 20-07-06 04:21

Incearca la focus 12% accize pentru motorul de 2.5
Pa mine m'a costat aproape 30000 focus st fara scaune in piele. Si oricum e mult mai tare ca un gti ;p

bogdan_wrc 20-07-06 07:40

de ce spui ca e mult mai tare ca un GTI? doar ca e al tau..?

Morro 20-07-06 07:56

cred ca la performante e destul de evident ca este sesizabil mai tare ST decat GTI ... puteti sa verificati orice sursa veti vedea aceasta concluzie

bogdan_wrc 20-07-06 08:00

da..dar compara si greutatea ;) . bun..dar cat conteaza cele 0.x secunde diferenta sau cei sub 10 km/h vit maxima? la reprize, iar e diferenta mica. cat conteaza asta in viata reala, ca nu toti mergem pe circuit la miimi de secunda ;)

Morro 20-07-06 08:07

am zis eu ceva despre cum mergi tu cu masina in fiecare zi? am zis de performante ... pe un circuit il lasa in fum ST pe GTI ... o sa repet ca am votat GTI ca sa lamurim inca un aspect, desi de cand am vazut ST-ul live am inceput sa ma razgandesc ... ST-ul cred ca este sesizabil mai scump decat GTI-ul si intr-adevar nu cred ca in viata de zi cu zi se simt foarte tare diferentele de performanta, iar GTI-ul este de asemenea recunoscut pe plan international ca avand un motor f reusit ... si ca sa repet inca ceva din ce am zis, daca as vrea performantele ST-ului mi-as lua Megane RS

alexSHO 20-07-06 14:44

depinde, in viata de zi cu zi nu conteaza 0.x secunde dar daca faci un 400m 0.x secunde poate sa alterneze undeva pe la o distanta de 2 masini pana pe la vreo 5

focus st nu e sesizabil mai scump decat gti

infusion 20-07-06 14:52

Spun ca e mai tare ST'ul pentru ca am facut test drive cu GTI in bucuresti si cu ST'ul in Brasov si este net superior. D'aia mi'am luat ST evident. Si in plus ca Bucurestiu e plin de GTI'uri... Deci ST Rulezzz ;)

Morro 20-07-06 16:20

poate cineva pls sa faca o comparatie a preturilor?:help:

alexSHO 20-07-06 18:06

Quote:

Originally Posted by infusion
Pa mine m'a costat aproape 30000 focus st fara scaune in piele. Si oricum e mult mai tare ca un gti ;p

d-asta sunt in avantaj masinile cu motoare mici, vezi megane rs new leon cupra r :D:D:D

Bogdan_mb 20-07-06 18:09

Quote:

scuze de offtopic : 12% accize pt motor de 2.5 ? atunci cum imi explici mie ca la un S350 is 11% accizele ?

infusion 20-07-06 18:21

is? sunt poate... 11% accize si 1% taxa de solidaritate pentru statul roman... culmea... ce as putea sa imi explic? atat am dat pe ea... e f simplu...

BYG'u 20-07-06 18:43

@infusion....te dai odata cu mine ??? sa vad si eu care e dif intre st si gti ? dak vrei bineinteles.......pm

Bogdan_mb 20-07-06 18:43

Quote:

is? sunt poate... 11% accize si 1% taxa de solidaritate pentru statul roman... culmea... ce as putea sa imi explic? atat am dat pe ea... e f simplu...

scuze , m-am grabit :oops: :oops: , am intrebat ca mi sa parut ciudat cum pt un motor de 2500 de cm se platesc aceleasi accize ca si la unul de 3500. Poate ma lamureste si pe mine cineva :P

All times are GMT +2. The time now is 22:53.

- Copyright 2026 4Tuning