![]() |
Re: How about piercing?
sa incep asa nu imi place prieciu in buric la fete :sad: nu stiu de ce pur si simplu nu imi place :-P in rest daca are in nas limba sau alte zone mai ascunse nu ma deranjeaza, tatuajul sa fie ceva finut si pus intr-un loc mai special ;) , iar eu sunt in tratate de incurajare pt ca vreu sa imi pun una in limba si una in sfarcu drept 8)
|
opa...haideti baieti cu incurajarile de rigoare:D mai ales pt cel din sfark:twisted: ... bineinteles poze apoi ca altfel nu vom crede;)
|
pe cel sfarc as fi curios si eu sa il vad :D:D:D:D:D ideea e sa ai curaj
|
don costelo, cu poza aia la avatar, nu ti-as arata nimic, esti periculos :D:D:D
|
1 Attachment(s)
.....un piercing mai vechi al unei pretene....trea sa facem amnadoua odata da nu sa mai putut la mine ....poate la vara :(....pana atunci eu zik k marfa
|
nice... ;) devil
pe mine m-a luat durerea numai cand am citit faza cu piercing-ul din sfarc... auci.... |
pierce-ul in buric arata bestial, p mine ma innebuneste, imi place la greu la greu....
|
.....si mie :oops: mi se pare cel mai marfa akolo , in nas dak e finutz (da nu mi`as face) si down there e tare rau i`m sure :twisted: .....
|
in nas da .... imi place s vad la altele .... corect dar nu cred k as avea curajul sa-mi fac e prea la vedere.... in buric mi se pare locul perfect ..... iar down there... nu stiu cat de comod poate fi ..... .....
|
......m`am referit din alte puncte de vedere k e tare :oops: comod sigur nu e ;).....
|
Tare as vrea sa vad si eu la o fata piercing acolo jos.Nu stiu cum as reactiona....in orice caz mi s-ar ridica temperatura.....:oops:
|
Quote:
|
As fi in stare sa ma risc sa vad asa ceva....Macar de la safe distance.
|
:lol:
ete unde s-ajunge de la pierce-uri... LA NEBUNI! auzi tu vase de sange sparte, chestii... pey mai bine te uiti la un film horror si dai o laba, mancand popcorn, nu? :D |
momo dementu'
ce parere putea sa prezinte el :D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning