![]() |
Re: De unde vine nick-ul fiecaruia ?
mae vine de la mihai- prietenii ma strigau MihAE si de aici a rezultat MAE.
|
de la numele meu:mihaita(mitza :D) iar 134 nu are nici o semnificatie :-)
|
Mie mi se spune C0lt ptr ca ma duceam inainte la sala de nEt . Si jucam Counter Strike Eram innebunit si nu stiu dak stiti dar la Ct.. este o Arma Numita m4a1 sau Colt Carabine..!! :))) Si trageam de ma lua naiba rupeam cs cu Colt Carabine si de Atunci Mia Ramas C0lt :P si OFF TOPIC : Mitza Inveti in UNIREA ?
|
Vio[s] = prieteni imi spun vios si io am scris ca sa mai fie mai smecher :lol:
|
trickz,de la porecla mea de la scoala(am mereu o copiutza bine pusa) si de la cs si de la grafitti...
|
KillerBee este nick-ul de la jocuri. Numele meu de familie este Budu si mai imi ziceau prietenii din fac. "Bee"...si de aici nu stiu exact cum ..am ajuns KillerBee
|
aka: DAFTEK= DANIELS-ANGELAS-FLORIS-TELEMATICS-ELEMENTS-KERMITS
E complicat ;) |
Torque.. de la celebrul film.. si Cosmin.. e prenumele meu..
|
fast_racer_sonik...:) e cam pleonasm da' neah ata ete:rolleyes: (fast si racer)...hm..e doar id-u meu de messenger ..si am zis ca sa-l folosesc si aici ca merge....aaaaa fast_racer_sonik si pt ca imi place sa merg cu viteza ca si ariciul ala sonic...:boogy: doar ca eu scriu cu "K" : soni"K"
|
RCarlos = Roberto Carlos
|
In CI,asa scrie k as fi Beatrix...apoi un taximetrist nebun,dupa ce l-am botezat,de nu mai putea sa scape de porecla :),a inceput sa-mi deie si el tot felu' de nume k sa se razbune...prima data mi-a zis,Stickxi,k am slabit dintr-o data foarte mult...apoi dupa ce mi-am revenit,nu mai mergea,a inceput sa-mi zica Trixi..a doua zi si prietenul...a treia zi si prietena...oricum de 10 ani,numai asa ma cunoaste lumea...
|
valib....de la vali...si numele de familie care incepe cu b
da daca treceti prin salonta...sa intrebati de SALONTA...ca asa imi zice toata lumea care ma stie(din `99 intru pe mirc si pe alte chaturi(chat.twf.ro era intr'o vreme)...cu nickul SALONTA) cum zicea un amic....SALONTA e istorie...cine nu stie de el, nu stie nimic:):):):):):) |
bogdan vine de la prenumele meu si C.E.T. vine de la cartieru in care stau
|
top - asa imi zic prietenii si colegii , iar ser , vine de la serhan , numele meu = TopSer :P
|
Pai Gabriel ma cheama
Xenon este un artificiu:P imi place cum suna in special "xenon" |
| All times are GMT +2. The time now is 09:57. |
- Copyright 2026 4Tuning