![]() |
Re: Maşina mea: OPEL CALIBRA - PSD-ul
super misto culoarea :shock: si masina bineinteles :lol:
|
ne inteleg de ce nu mai esti inca sticky...?!? daca nici acum topicul asta nu e demn de sticky...no comment !:shock:
|
Thread-ul încă este Sticky !
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc baieti ,in scurta vreme voi posta povestea si poze cu masinuta cat se poate de cronologic,lipsa de timp ma impiedica pt. moment sa fac asta insa sambata-duminica Doamne ajuta sa reusesc en`joy :D
|
Stiu ca am promis ca voi posta intreaga tevatura insa nu am avut timp de asta din nefericire deloc insa ce pot sa fac este sa anunt urmatoarele lucruri :
- Schimbare capete bara - Schimbare pivoti - Schimbare filtru ulei,aer,benzina - Schimbare ulei - Schimbare C.V - Schimbare ulei C.V. - Schimbare simeringuri C.V. - Schimbare anvelope fata - Geometrie roti In scurta vreme toate cele.... en`joy |
daca eu ma tin de masina tu cred ca numai asta faci:D si se vede,arata extraordinar iar culoarea este superba
succes |
Multumesc frumos, cam asa ceva,e drept,in mai putin de 10 ore imi dedic o alta zi din viata doamnei:) .. la 10:00 fug cu ea la revizie si toate cele. Revenind evident cu poze.
|
39 Attachment(s)
Pentru moment nu am reusit decat sa fac urmatoarele :
Multumiri MGS AUTO pentru disponibilitate si ajutorul oferit -> www.MGSAUTO.ro - Schimbat filtru benzina - Schimbat filtru ulei - Schimbat ulei - Schimbat inel etans - Schimbat garnitura baie ulei cu antival + curatat sorb - Schimbat filtru aer - Curatat corp clapeta acceleratie - Schimbat ulei - Schimbat borne - Echipat cutie viteze dar nu am apucat sa o montez Si ceva poze cu interiorul ca nu am pus absolut deloc din ce-mi amintesc:) |
Wooooow :shock: mai dat pe spate ca interioru ala ...extraordinar ce bine poate sa arate ...nu am cuvinte..cusutura aia alba + carbonu ala pe fetele de usi ..rupere bro' nici nu am stiut ca lucrezi si la scaune..cand imi ziceai de interior ma gandeam la consola centrala,stalp..etc.. ma inclin ;)
|
Superb interiorul .
|
Multumesc baieti ... este chiar ok , mai sunt ceva lucruri de slefuit insa cum se stie asta nu se termina niciodata. .. mai avem de facut pregatiri destule :P
En`joy si sper ca in scurta vreme sa revin cu fotogradii de la schimbarea cutiei de viteze... aia-i treaba :D |
In sfarsit ai aratat lumii si interiorul ;)) ...nu`ti mai zic ca`i tare masina pt ca ti`am tot zis....acum a ta este aproape gata....o asteptam si pe a lu` Adi...sa vedem...si hai pune`tzi mana si munciti ca se apropie 4tuningdays :D...
|
bro' de cand asteptam pozele cu inteiorul!superb!!extraordinar!extrem de frumos!!!atat!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning