![]() |
Re: ACS No Speed Limit Braşov
Quote:
|
Quote:
|
Hai ca deja o dam in diverse...ori suntem la curse pe bune ori nu mai suntem???:D
|
Mda. Se pare ca m-am bucurat ca Mircea Geoana. O mica eroare la sistemul de cronometrare m-a scos pe mine, cu un simplu logan 1.6, pe locul 1. Asa ca...pana la elucidarea cazului nu ma consider castigator. Ca sa elucidam misterul cel mai bun timp al meu a fost 18.918. De aceea am ramas chiar si eu mirat de rezultat. Nu vreau sa ne certam sau sa ne uitam urat unii la altii. Asta e. Mergem inainte ca doar nu e acum sfarsitul lumii.
|
|
Quote:
|
salutare baieti o iesire cand dam ca de vreo 4 luni nu ne-am mai vazut? stefi raspunde ma la telefon ca nu e greu
|
ii rog pe toti din NSL Brasov sa raspunda la chemarea mea de marti seara (vezi topic vag meating) e mai mult decat o intalnire vag citesti si ai sa t convingi!!!
|
ba noi ne vedem oricum aproape in fiecare zi :lol:
|
Quote:
|
OFERTA !!! Pt membri ACS No Speed Limit Brasov - achizitionand ulei + filtru ulei - SCHIMB GRATUIT !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
PROMOTIE !!! ACUMULATORI AUTO VARTA SI QWP
|
Salutare
Salutare baietzi,super tare forumul
Sunt nou pe aici si as dori sa stiu ce pot face pentru a ma inscrie si eu masina am,carnet este,sunt din brasov:) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning