Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Inca o premiera in Romania pe 4tuning: Angel Eyes pentru Logan (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/14531-premiera-romania-4tuning-angel-eyes-logan.html)

maryan222 05-09-06 11:09

Re: Inca o premiera in Romania pe 4tuning: Angel Eyes pentru Logan

marfa rau farurile...aveti cumva de vanzare ...?...sunt client serios...demult astept sa-mi cumpar....id meu de mess [email protected]
Dk ai astept un raspuns...ms

marius_eugen 05-09-06 14:05

Imi place cum arata si sunt sigur ca schimba cu mult aspectul masinii . Stopurile mi se par oribile si vulgar de mari ... Daca s-ar putea pune la 75 % din cat sunt ar fi super , dar asa , parca sunt exagerate . Deci , sa micsoreze stopurile si sa mareasca farurile ! :) In ceea ce ma priveste ar exista cateva probleme .
1. Cine le produce si ce calitate au ? ( adica primul strat este de sticla , de plastic sau din ce ? ) Se pot matui ???
2. Cat de legal este din punct de vedere RAR , pentru ca inca nu am auzit ca ati rezolvat problema .
3. Cum lumineaza noaptea ??? Va intreb pentru ca vad ca nu a existat nici o astfel de intrebare . Stiu cum lumineaza stock-ul si este destul de bun , dar astea cu angel eyes sunt pe o poztiei cu lupa iar pe celelalte normale , dar mi se par f mici pt o dispersie buna a luminii . Pana la urma nu le iei numai ca arata bine , ci pentru o eficienta mai buna .
4. Se pot adapta si la Solenza ? Sincer cred ca ar arata mult mai grav decat pe Logan daca se modifica putin si capota .
5. Pretul nu se discuta aici , pentru ca fiecare stie la ce bani se invarte . Sincer mie mi se pare mult , pentru ca de acea suma poti pune evacuare si admisie sport .
O alta idee pe care o am ... nu stiu de ce am eu impresia ca nu pentru Logan s-au facut , ci au fost luate de la alta marca si f putin modificate . Oare se poate pune le ele si Xenon ? :)

dani 05-09-06 17:02

Sa raspund pe rand:

andon3, deoarece nu aveam nici o informatie cu privire la termenul in care cei din Taiwan for face modificarile cerute ... nu puteam sa dau un termen. In momentul de fata pot sa va anunt ca ostra modificata fost trimisa ieri si sper sa ajunga pana la sf. saptamanii, sa facem testele de necesare, iar daca totul este in regula va voi putea comunica un termen de livrare sigur saptamana viitoare

Pentru Ciky; maryan222; 59AFA; MIRCAT si toti ce care asteapta un raspuns cu privire la un posibil termen de livrare, sper ca saptamana viitoare sa va ofer aceasta informatie.

Pentru ZET32, raspunsul este afirmativ se pot face, dar din pacate cantitatea minima necesara productiei este atat de mare incat producerea acestora nu este rentabila;

Pentru marius_eugen:
1. Farurile sunt fabricate in Taiwan; farurile sunt din plastic special (la fel ca si cele originale) din cate stiu noile norme de securitate rutiera nu mai permit fabricarea farurilor din sticla (ceva cu siguranta pietonilor). Se matuiesc in acelas fel cum se matuiesc si celelalte faruri din plastic. Eu nu le-am testat la matuire si sincer nici nu as putea sa o fac, dar banuiesc ca o data ce au obtinut agreerea sunt OK.
2. Am discutat cu RAR-ul despre omologarea acestora, dar ei ne-au spus ca atat timp cat ele au fost omologate si au obtinut E-mark-ul (E11) nu mai este necesara omologarea lor si in Romania; ei accepta acel certificat emis de "colegii" lor din alta tara, iar acest certificat exista (in copie) la noi.
3. Noaptea lumineaza ok, eu zic chiar mai bine decat cele originale, dar eu sunt subiectiv, dar atat timp cat au trecut testul inseamna ca sunt in limitele normale.
4. Asta depinde numai de tine si de tinichigiul tau ... cat de bun este.
5. Pretul ... ai dreptate nu putem compara mere cu pere, sincer pretul este putin mai mare decat normal deoarece volumul este mai mic(decat de ex. Golf) si in pret, partea cea mai scumpa este matrita care este extrem de scumpa ... si nu poate fi folosita de la un model de masina la alta, chiar daca diferenta este de cativa cm este nevoie de o noua matrita.

Totodata pentru va rasplati asteptarea (care si pe mine m-a scos din minti) ne-am decis ca pentru primele 100 de seturi sa oferim cadou pleoapele (vor necesita vopsire in culoarea masinii).

marius_eugen 06-09-06 08:52

La partea cu bagarea de Xenon in ele v-ati gandit ? Si eventual si o instalatie de stropitori in bara ! Cred ca e f buna promotia cu pleoapele gratuit , dar sincer la astfel de faruri nu le-as mai pune pleoape . 8)

Ciky 12-09-06 11:57

Quote:

Originally Posted by dani (Post 544098)
Sa raspund pe rand:

andon3, deoarece nu aveam nici o informatie cu privire la termenul in care cei din Taiwan for face modificarile cerute ... nu puteam sa dau un termen. In momentul de fata pot sa va anunt ca ostra modificata fost trimisa ieri si sper sa ajunga pana la sf. saptamanii, sa facem testele de necesare, iar daca totul este in regula va voi putea comunica un termen de livrare sigur saptamana viitoare

Pentru Ciky; maryan222; 59AFA; MIRCAT si toti ce care asteapta un raspuns cu privire la un posibil termen de livrare, sper ca saptamana viitoare sa va ofer aceasta informatie.

Pentru ZET32, raspunsul este afirmativ se pot face, dar din pacate cantitatea minima necesara productiei este atat de mare incat producerea acestora nu este rentabila;

Pentru marius_eugen:
1. Farurile sunt fabricate in Taiwan; farurile sunt din plastic special (la fel ca si cele originale) din cate stiu noile norme de securitate rutiera nu mai permit fabricarea farurilor din sticla (ceva cu siguranta pietonilor). Se matuiesc in acelas fel cum se matuiesc si celelalte faruri din plastic. Eu nu le-am testat la matuire si sincer nici nu as putea sa o fac, dar banuiesc ca o data ce au obtinut agreerea sunt OK.
2. Am discutat cu RAR-ul despre omologarea acestora, dar ei ne-au spus ca atat timp cat ele au fost omologate si au obtinut E-mark-ul (E11) nu mai este necesara omologarea lor si in Romania; ei accepta acel certificat emis de "colegii" lor din alta tara, iar acest certificat exista (in copie) la noi.
3. Noaptea lumineaza ok, eu zic chiar mai bine decat cele originale, dar eu sunt subiectiv, dar atat timp cat au trecut testul inseamna ca sunt in limitele normale.
4. Asta depinde numai de tine si de tinichigiul tau ... cat de bun este.
5. Pretul ... ai dreptate nu putem compara mere cu pere, sincer pretul este putin mai mare decat normal deoarece volumul este mai mic(decat de ex. Golf) si in pret, partea cea mai scumpa este matrita care este extrem de scumpa ... si nu poate fi folosita de la un model de masina la alta, chiar daca diferenta este de cativa cm este nevoie de o noua matrita.

Totodata pentru va rasplati asteptarea (care si pe mine m-a scos din minti) ne-am decis ca pentru primele 100 de seturi sa oferim cadou pleoapele (vor necesita vopsire in culoarea masinii).

domnul dani,in primul rand as dori sa va multumesc pentru raspuns si in al doilea rand va asigur ca daca vor veni farurile voi fi printre primii clienti la ele!

RAZvan15 13-09-06 01:30

Salut.. nush daca am ales bine topicul.. am si eu o intrebare..

Faruri Angel Eyes pentru bmw seria 5 unde gasesc ?

sandrin 13-09-06 16:12

Quote:

Originally Posted by Razvan_Still (Post 552009)
Salut.. nush daca am ales bine topicul.. am si eu o intrebare..

Faruri Angel Eyes pentru bmw seria 5 unde gasesc ?

cauta la bazar .. acolo gasesti sigur ;)

Ciky 18-09-06 02:26

nici un raspuns inca,domnul dani?

SirNenea 18-09-06 03:22

Quote:

Originally Posted by ZET32 (Post 500333)
Salut tuturor,
farurile si stopurile clare dau un aer aparte loganului.
Toata stima celor care au lucrat la acest proiect.
O intrebare la dani: se pot face si de supernova ?
(aceasi intrebare a ridicat si SirNenea),
eventual asemanator cu poza lui Shummy.
Multumesc
:rolleyes2

mai ai putina rabdare ca sar putea sa fac eu o mica surpriza cam in max 2-3 sapt

maryan222 19-09-06 01:11

salutare ...mortale farurile...ai pe stoc:)..m-ar interesa un set:0....dak ai vreo veste ma gasesti la....yo_maryan_232yahoo.com

brt_gigi 27-09-06 20:11

super farurile si stopurile:-P

catutzu 08-10-06 01:43

deci la cati bani costa un Logan se poate face foarte frumos. Si piese de tuning se gasesc fff usor.

catutzu 08-10-06 14:53

3 Attachment(s)
uite aici un logan fff tare facut :shock: e unicat cred

catutzu 08-10-06 14:58

http://www.sono.ro/index.php?main_page=index&cPath=122 si aici sunt niste stopuri frumoase pentru logan :lol:

SirNenea 08-10-06 15:42

superr tare paintul

All times are GMT +2. The time now is 22:49.

- Copyright 2026 4Tuning