Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   BACAUL plin de camere de filmat (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/14361-bacaul-plin-camere-filmat.html)

Boasa 27-03-07 14:48

Re: BACAUL plin de camere de filmat

pai o sa-si bage ca nu stiu ce se intampla la fundul lor :)

® Al3cS ® 27-03-07 14:53

sa vezi ce o sa fie in oras .... dak mai baga si camere. ...:( si asa pe la pranz ii teroare in oras.... mai baga si camere... o sa fie tot timpul asa

aleks 27-03-07 16:08

sensuri unice (ok, nu sunt locuri de parcare) interzis pe tot felul de strazi, limitari la 30 la ora, suspension killere ( sau cum dreq s-or numi saritoarele alea de la trecerile de pietoni, limitatoare de viteza park...), tot felul de camere, parca administratia actuala a luat-o pe campii, dintr-un pupincurism frenetic la adresa "cetatenilor onesti" care ii voteaza la viitoarele alegeri, si de grija carora mor ( like... not! )

® Al3cS ® 27-03-07 17:07

Cred k cu limitatoarele alea de viteza ... si-a deschis vre-un "om sarac" si "cinstit" o firma .... si nu avea prea multa activitate :) si ce sa faca el .... sa puna in bacau :) sa mai faca si el rost de niste bani "saracul" .. oricum ii trista treaba ... eu nu am mai vazut pe nicaieri in nici o tara asa ceva :| .... numai in ROMANIA se poate asa ceva :(

sageata 27-03-07 18:26

toate se leaga. camere, limitatoare si alte griji pe care le mai au pt soferi, masini multe, aglomeratie datorita celor de mai sus = consum mai mare de carburant, scumpiri, bani multi la bugetul statului roman (in buzunarul unora). camere = amenzi mai multe, politisti platiti degeaba, din banii nostri, evident, pentru o munca mai putina si o burta mai mare.

® Al3cS ® 27-03-07 21:43

App ... dak pun camere... politistii nu o sa mai stepe pe drmuri .... o sa steie in "casutele" lor si o sa le vina salarul :)) ... ce viata :-"

aleks 31-03-07 00:37

din ce am inteles, camerele le pune o firma privata, moca, dar incaseaza un procent mare ( ceva gen 30% din valoarea amenzii ) pentru ca "intretine sistemul"
stie cineva mai bine ?

varu21 31-03-07 21:44

mai...pe DN1 (Bucuresti Ploiesti) au fost puse de o firma privata.....dar au fost platite de catre MAI.....oricum...in doua luni si-au amortizat cheltuielile, din amenzi (surse 99% sigure).
Si vedeti ca acele camere de pe DN1 va filmeaza din spate, dupa ce treceti de ele, nu din fata....si de aia isi i-au foooooooooarte multi tepe

Francezu 31-03-07 23:56

...............

DAR exista si o solutie :D

http://www.phantomplate.com/

aleks 01-04-07 04:23

functioneaza doar pt camerele cu blitz.
nu-i cazul....

krys 02-04-07 14:29

dc ati mai vazut prin orash este un seria 7 q Man la numar si are pe nr din spate un plastik e ziceti folosete la ceva?

Boasa 03-04-07 15:02

stiu, era si un seria 5 cu LOL la numar si avea un plastic aplicat pe numarul din spate, insa nu stiu exact la ce foloseste

varu21 04-04-07 13:24

Nu foloseste. Din cate stiu eu, folosea la alea vechi care faceau poze. Astea, care te filmeaza, iti vad si nr la chiloti:))

Boasa 04-06-07 00:22

Din pacate Consiliul Local Bacau are in plan sa inchida centrul in weekend din cauza traficului, poluarii si cica si a curselor ilegale... :(

MON-u 08-06-07 11:08

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 932256)
Din pacate Consiliul Local Bacau are in plan sa inchida centrul in weekend din cauza traficului, poluarii si cica si a curselor ilegale... :(

am vb cu cineva din cadrul primariei bacau ieri(nu zic mai mult) si mia spus k in vara asta e un proiect serios in vederea punerii de camere video pe tot centrul,inclusiv pana sus la ura!cica pt a se preveni desfasurarea de curse ilegale si depasirilor de viteza excesiva pe timpul noptii cu urmari destul de grave(accidente)!Asa k baieti,! gata cu distractia treb sa ne cumintim(cel putin pe artera asta principala):cry: ;)

All times are GMT +2. The time now is 04:28.

- Copyright 2026 4Tuning