![]() |
Re: E39 - black bmw
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
m-am exprimat gresit :) daca aveam cu cea mai mare placere...
|
Frumos foc cinciul tău tati...ai grijă de el
Cum se comportă BMW pe Diesel?Probleme turbo?Compresie? |
Quote:
Ce pot sa zic .. masina merge bine.. probleme grave nu au fost pana acum si sper sa nu fie .. am masina de la 80.000 km si in momentul de fata am 190.000 .. am schimbat 1 pompa de motorina pe la 120k km si fulia la 160k km astea au cazut .. in rest numai revizii (ulei , placute , discuri ,bucsii, tampoane motor), motorina si talpa:D |
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari cristi , rezultatul e frumos ! tine-te de treaba in continuare !
La interior daca imi permiti un mic sfat : cauta volanul ala de M in 3 spite ! nu conteaza ca e cel de dupa facelift sau inainte ! amandoua consider ca sunt frumoase ! |
Foarte ok arata pentru stagiul la care este acum..e loc de mult mai bine dar e oke..eu personal sunt un fan e39 si imi doresc foarte mult unul.
Este un model aparte de la BMW, poate mai special decat altele mai noi. FELICITARI! |
Quote:
Quote:
In concluzie se vand : jantele , interior piele neagra , panou climatronic , eleron luneta etc.. .. o sa le pun maine la bazar ! O sa revin cu un nou proiect cand imi voi putea permite o masina din bani mei ... sper sa nu dureze prea mult ! Threadul se poate inchide ! Multumesc 4Tuning ! |
nasol ce aud,imi pare rau sincer,oricum bafta in continuare!
|
Quote:
|
Quote:
multa bafta si te asteptam cat mai repede din nou aici! |
Iti urez succes sa cumperi cat mai repede alta masina :D.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Deocamdata conduc cu sete o Skoda Fabia cu motor de 1.2 :twisted:. Quote:
P.s .. nu vrei un eleron de luneta ? eu l-am tinut doar 2 saptamani pe masina pentru ca l-am lipit aiurea si sa dezlipit ... |
Faci foarte bine ! Aduna bani si cumpara ce vrei tu si modifica cum iti place !MAi ales acum ca preturile la masini sunt foarte mici ! Am vazut azi aici pe forum un 318is perfect, inscris, pachet M , piele cu 2000 e !!!!!!
Sper sa-ti ei tot un E39:D Ma bucur ca poti sa-ti produci banii tai de la asa o varsta ! Eu n-am putut in tara de aia am plecat:D Ma intereseaza eleronul :shock: Daca vrei vb mai mult pe mess [email protected] |
| All times are GMT +2. The time now is 10:42. |
- Copyright 2026 4Tuning