![]() |
Re: IS - 05 - AGA
Cumpara semnalizari albe si cu lucasuri tot albe model de pe "zambetu lui Iliescu" bara fata arata cam cam... spatele clar ai vrut sa-l copii pe TAU nu inteleg de ce ai facut acele evazari exagerate daca esi pe 13".
Succes! |
5 Attachment(s)
in primul rand .. semnalele d p zambet sunt diferite cu botul p care il am la masina ..
in al 2-lea rand .. evazarile sunt facute pt niste dublate cu gume d 195 care am sa le achizitionez in timp .. momentan e greu d bani si ma chinui cu CMS-urile astea pana una alta .. in al-3-lea rand .. nu inteleg .. dc nu pot sa ma inspir d la o alta masina si sa imi fac si eu .. atat timp cat da destul d bine .. ce daca X are .. eu nu imi mai fac .. sau cum sta treaba ? --- modificari la masina poate vor mai fi .. dar avand in vedere cum arata si cum a ajuns .. cred k a facut mari progrese .. ;) ... --- poze cu ceasurile care si eu mi le'as dori .. + masina :-) |
Spuneti'mi si mie ... spre c sa optez .. pompa servo papuc . sau berlina .. adik pompa d servo originala .. noua sau SH .. un pret daca stiti .... MS
|
foarte tare daciana ta , din ce a fost si ce a ajuns a facut un progres destul de bun :) tine-o tot asa grila din fata nu prea imi place in rest foarte bine :) jantele cand le pui pe masina ??? si in legatura cu ceasurile de unde ai poza ca sunt destul de frumoase imi place in special turometrul :D
|
a iesit mistoooo succese
|
up ! .. putina bibileala la masina .. sch cablu d acceleratie ... sch manerul d p portiera stanga (sofer) .. ... un filtru d aer sport :) ...
next ... conductele spate pt frana ... manerul la frana d mana ... repartitor :sad: si probabil si pompa cu tot cu servo :sad: .. pregatiri pt ITP ! |
1 Attachment(s)
pompa de frana e aproximativ 200 eu zic ca cea de berlina este suficienta daca ti neaparat poti opta pt una de papuc
semanle albe poti sa iti faci asa cum am eu cat despre ceasuri credeam ca le le ai deja pe masina se pot face dar investitia este destul de maricica eu am dat 3-4 milioane pe materiale cand mi-am facut ceasurile dar am tinut la calitatea materialelor nu la pret uite si o poza |
3 Attachment(s)
smechere ceasurile dar eu unu chiar nu imi mai vine sa investesc atatia bani in ceasurile d bord sau alte chestii ... akm VREAU ITP :D ...
Marea problema in legatura ... cu franele ... daca tot treb sa le fac, sa nu gresesc ... deci ... in momentul d fata am pompa servo-frana simplu circuit .. / repartitor cu dublu circuit deci 2 conducte care duc d la pompa la repartitor :idea::?::idea: / si punte cu tamburi mici akm care sunt variantele pt o franare eficienta ... puntea ramane aceeasi + repartitor d care :?: + pompa d care :idea: ... mentionez k daca raman la pompa cu simplu circuit o iau moca pompa cu tot cu servo si mai ramane sa iau conducta care duce in spate si repartitorul P.S. -- ceasurile mele :) |
pai cel mai bine era sa treci la tamburi mari si dublu circuit cu servo de papuc (asta asa ca un upgrade) daca duci lipsa de finantare ia pompa aia moca si gata ai rezolvat treaba
|
I-ar sta mai bine cu o bara de CN3 din 3 segmente si bara stape vopsita negru mat sau lucios sa nu mai fie asa spalacita
Mai poti da farurile jos, le desfaci si vopsesti cu negru plasticele din interior mai putin oglinda, le montezi inapoi si asa vei pronunta mai mult bad boy-ul Acum ca ai vopsito dai accentele ca sa o scoata in evidenta, bibilesteo sa fie si ea mai prezentabila;) Bafta la ITP P.S. mai taie din arcurile spate sau daca ai inaltatoare scoatele sa fie si ea dreapta, sa nu zica lumea ca, cari cartofi cu ea |
ms d sfat .. asta cam asa e .. plange dupa un spoiler CN3 si un far p stanga e cam ruginit ala ... urmeaza .. urmeaza..
ma chiunui d 2 zile ( ieri si azi ) sa fac franele la ea... am zis k scap ieftin dar .. tot a plecat crek mai bn d 100 Ron din buzunar .. .. noroc noroc k am luat pompa d frana gratis :) si nu am avut servo spart .. deci : pompa frana + conducta spate/fata + etriere fata + furtunase fata/ spate( d la repartitor ) + cilindri d franare spate + lichid d frana -- toate necesitau inlocuite ... si au fost pt o frana eficienta :lol: .... maine mai am d schimbat manerul d frana d mana ... d reglat :D |
5 Attachment(s)
dupa o plimbare d duminica p dealuri :) .. a dat necazu in mn .. crek ma lasat pompa d benzina k nu se mai alimenteaza ... si pana la urma am fost nevoit sa fiu tractat neavand scule sau alte chestii pt a rezolva problema
deci ramane sa rezolv cu alimentarea ; sa vad c se intampla mi se incalzesc rotile p fatza (crek mai treb reglate franele ) |
Quote:
2. daca ai placutele noi e normal, posibil din cauza etrierului,scoate pistonasul si curata bine acolo sa mearga cat mai usor;) aerisite bine de tot:-P |
2 Attachment(s)
Quote:
iar problema franelor mai vedem .. dar poate sa fie din reglajul la servo .. l'am scos mai in exterior pt a avea pedala mai sus .. akm sa nu fi gresit si sa il fi scos prea tare iar cand am pus pompa facea presiune si imi tinea franat .. k doar din cate stiu eu frana e mai tare p fatza ... oricum la domeniul frane stau foarte bine k doar am schimbat destule :D (pompa , conductele p fatza + furtunasele pt etriere , etrieri fatza + garnituri aferente , placutze frana noi + discuri noi , conducta spate + repartitor + conducta d prindere la punte si cilindri franare spate ) P.S. : - am sch si volanul :D |
"Sch" farurile şi semnalizările că mai au oleacă si creşte gazon in ele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning