![]() |
Re: Concurs
ba, lasa-ma cu masurile tale, skyzzo are dreptate. De acum in colo, cine nu respecta regulile nu va mai participa la concurs. Astazi probabil, regulamentul va va primi alte cateva subpuncte.Punct.
|
EDIT:
REGULI -tema concursului va fi data de castigatorul concursului anterior -cei care participa la concurs vor realiza masina data ca tema in decurs de o saptamana -daca timp de o saptamana nu s-au prezentat mai mult de 2 useri, concursul respectiv se va prelungi -postarea masinii se va face prin intermediul a 4 poze prin care masina sa scoata in evidenta stilul in care a fost modificata (nu dati in kitch) -realizarea poll-ului de votare se va face de catre skyZZo sau ANDR31, pentru deschiderea corecta, cu toate optiuniile si detaliile acestuia postate -voturile trebuie acordate pe merit si argumentate -la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele -cine nu e fair play nu mai joaca cu noi, trebuie sa castigi TU nu prietenii tai -acest concurs este realizat doar pentru distractie. Aici userii isi pot exprima creativtatea prin intermediul orcarui joc video ce include masina data ca tema Sper ca ati inteles de ce este nevoie de aceste reguli. Distractie placuta in continuare. ------------------------------------------------------------------------------------- PS: eu nu am schimbat nici o masina ma, doar am propus un lucru ... nu mai conteaza, daca nu ai cu cine sa te intelegi .... |
bine ca ai postat regulile!Pentru ca eu unu nu le stiam pe totate!Pana la urma la ce masina sa ramas?
|
Quote:
|
Quote:
|
pana cand trebuie facuta lucrare?Si dupa ce e terminata se posteaza aici?
|
Pana la urma ce facem???? Infiniti sau ce? alegeti ceva care sa exste in toate jocurile Nfs si altele...
De exemplu nissan 350z Sau Nissan 240sx..... |
Quote:
acura vezi poza cu o pagina in urma ;) |
bai baiatule, eu zic sa termini cu aerele astea, daca vrei sa respecti regulile bine, daca nu, drum bun.
PS:-giugiu@ scrie la reguli cat dureaza un concurs, ce trebuie facut cu pozele si ... tot. -eu nu am vorbit decat cu trei prieteni de pe site daca tot este vorba ... atat. |
se amana pana miercuri,daca nu se inscriu mai mult de 2 persoanee pana miercuri,ultimul castigator va alege o alta tema,mai interesanta
Spor la treaba! ;) |
Eu pun in seara asta masina pana la 22-23.
Se mai baga cineva la fel ca sa se faca poolul maine? |
Poll'ul se va face miercuri, nu mai repede, nu mai tarziu, asta doar in cazul in care se vor inscrie cel putin 2 useri . . .
|
am o intrebare eu am deja pozele cu masina !Unde trebuie postate?
|
pe topicul asta mai .... nu ai observat cum a decurs pana acum concursul
Si oricum astazi era ultima zi, deci oltcit ar trebui sa posteze alta masina pentru ca nu a postat nimeni nici o acura ... |
Eu pot pune masina in seara asta. O am modificata, ii fac cateva printuri si o pun. Mai pune cineva sa se faca pollul sau se propune alta masina?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:26. |
- Copyright 2026 4Tuning