![]() |
Re: E36 - 318i VL 88 TFY
m am intalnit eu cu el, si are porcina....
a baut un ceai si directia acasa. Are folie pe fata ca update , si nu vede nimic prin ea. S-o fi pierdut pe drum? |
Quote:
@Motru - nu ma..sunt acasa...sunt cracit @lupalb...am ajuns la bloc dupa care m`a sunat Calugaru ( ShadowsPower ) ...m`am intalnit cu el cu ROJ si cu PEE la o zapada...mama mama ce peripetii...nebun ShadowsPower asta....nici cu PEE nu mi`e rusine:)))) |
1.3 93 de cai
|
5 Attachment(s)
dupa multe zile in care am stat cu subwooferu si statia si cablurile in casa...m-am gandit sa le pun si eu....dupa ce am montat..parca mai lipsea ceva...si am mai pus niste boxe Hertz. Poze din timpul lucrarilor. Multumesc LupAlb si Billy pentru ajutor. O sa revin zilele astea cu niste poze mai clare si cu produsul finit:P
Urmeaza cat mai curand ambreiaju |
sa mi multumesti dupa o luna in cazul in care nu iti ia foc masina....
Eu inca mai zic ca puteeai sa pui un switch p cablu.... ala de la rmt.... dar e parerea mea... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
eheee...nu am mai scris demult...intre timp s-au mai schimbat filtrele, uleiul, bielete antiruliu.....furtunul dintre debitmetru si admisie....si s-au pus proiectoare, ce`i drept nu sunt legate inca insa urmeaza zilele astea. Multumesc lui Radu_NB1 pentru ajutor:)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
o sa`ti fac cu firele in mana:))))
|
bravo ,iese ceva finutz din pisica asta:D
trebuie sa`i vopsesti nasu` ca se cojeste :D :) |
Doamne ajută, Trafyan, mai pui şi tu poze pe forum! :lol:
Eşti golan ! |
@ Gyo*TDS - am luat acuma colant negru mat. Pana acuma le facusem cu spray`ul dar la primul jet de apa de la spalatorie sarea vopseaua...
|
ai si tu pentru ce sa primesti amenda acuma ma, pentru mers cu pozitii si proiectoare aprinse pe zi senina:)
|
frumoasa pisica:) sa ai parte de ea:D
|
@ lupalb - nu o sa merg decat cand e nevoie
@petryy - multumesc frumos:* |
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning