![]() |
Re: Agressive Racing Team
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pragurile :shock:
|
fa jantele alea albe sau negre, dar in princiupiu albe sa vezi ce bine o sa arate...felicitari pentru club...;)
|
5 Attachment(s)
Poze noi azi dupa o spalare!
|
Bine ma Agrezivilor !!!! da unde`i tuningu lui blondu??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Luni nu o sa am timp ca am de mers cu ea la rar ca vreau sa ma ocup de inscriere, dar dupa ce termin cu balamucul, ma ocup si de astea...
Vreau sa intru in club, si o sa incerc sa ma tin de intalniri, desi imi va fi cam greu de cea de marti, ca ios a 12-a acuma, si ma tat bat ai mei la cap sa ma tin de scoala :evil: |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Masini sexi ... cu baieti sexi ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Numa ISTVAN are tricoul mai ales cand va faceti poze luati-va si tricourile pe voi :D
Ca sunteti din Clubul Agressive Racing TEAM ! |
Agressive Racing Team : Sincer abea astept SITEUL sa fie gata sa va pregatiti cand zice NuMereLiftu ca ii trebuie bani pt DOMENIU sa il cumparam DOMENIU .RO
Ca sa ne facem siteul de prezentare , al rugam si pe Musste sa il ajute sa fie si FLASH sa fie frumos cu adevarat. |
1 Attachment(s)
Apropo de site, server bun si la pret acceptabil pt a hosta site-ul este pe www.webfactor.ro, am cumparat saptamana trecuta, si am mai cumparat si cu ani in urma si sunt f seriosi.
Am atasat jos si o oferta. |
Lau ne luam un Domeniu care sa fie platit pe viata nu in fiecare an sa platim stie NuMereLiftu Campion pe Judete la INFO :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning