Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/139794-e36-66fly-visul-meu-devine-incet-realitate.html)

daflyer_oradea 14-11-09 23:00

re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate

tu ce motor ai? ca poate atunci gasesc scuza ca ia asa mult al meu...

..TheOne.. 15-11-09 12:42

2.5 24 v 192cai, fara vanos...

daflyer_oradea 15-11-09 18:13

cred ca motorul ala mi-ar fi bun si mie,...oricum, nu va consuma mai mult de atat. Dar, pana nu rezolv RAR-ul nu pot face nici o modificare de motorizare. Si, oricum inca nu am bani :)

..TheOne.. 15-11-09 20:12

stiu despre ce vb...bafta in continuare cu bijuteria!!!

daflyer_oradea 17-11-09 14:43

society x inainteaza cu garajul, pe weekend e gata, sper...urmeaza sa finalizez si eu cate ceva (faruri -xenon / proiectoare / plastice interior / intrerupatoare )...sa-i dam bataie, ca vremea asta buna de nimic, in afara de mesterit, e perfecta pentru asa ceva...

kox_24 17-11-09 23:18

interesant proiect.ami place masina cum arata.ceva deosebit.dar din punctu meu de vedere tobele alea sunt prea deosebite pt masina asta.prea bate a masina japoneza.oricum masina este speciala.

daflyer_oradea 20-11-09 11:43

in curand e gata SX Garage, asa ca...se va continua lucrul la masina...faruri / proiectoare...etc

BMnWA 23-11-09 08:49

asta e e36 romanian muscle car :)) asta e adevaratul tuning cand iesi din limitele originalului..credca ti-ai facut din asta un job in sensul ca iti consuma tot timpul..de bani nu mai vorbim.. un adevarat exemplu pentru posesorii e36.

daflyer_oradea 23-11-09 18:33

nu am vrut sa fie obisnuit, un kit de m cu tot cu capota si portbagaj csl - era cam tot acolo,valoric, sau chiar mai putin, dar,...nu ma scoteau din anonimat in nici un fel. admir multele pisicutze de aici, de pe forum, pe o parte le stiu de mai demult, o parte sunt noi, fiecare are ceva special, si pentru proprietar, si e ..unica in felul ei. Dar eu am vrut mai mult decat atat. masina avea un fel de widebody dinainte (a fost, dupa cum am spus si mai repet, intre primele cu widebody din Romania, cand era a lui GAJu), l-am modificat, l-am adus la linii mai actuale, si mai pe gustul meu. Am refacut tot tot tot, si...n-as da-o pentru nimic in lume. chiar daca ma opresc la fiecare linie de tramvai, sau la orice speedbump, chiar daca ma claxoneaza lumea ca merg pe toate benzile disponibile sa ocolesc gropile, chiar daca consuma ca nebuna, chiar daca mi-e mila sa o parchez in fata blocului (inca nu am gasit garaj), chiar daca ma gandesc ca nu o sa mai termin niciodata, chiar daca nu mai am momentan bani de cheltuit cu ea, chiar daca...sunt unii carora nu le plac tobele - le voi reface carbonul s vor fi ok - nu le mut de acolo, chiar daca nici macar nu pot vorbi la telefon ca nu aud cand conduc, chiar daca am ajuns sa imi fac traseu cand plec de acasa ca sa ocolesc anumite strazi cu asfalt prost, sau...aglomeratia, chiar daca mi-a intrat apa in portbagaj si am ars ampliful mare (nu am decoperit inca pe unde, am si spalat masina sa gasesc locul...si nimic), si...lista poate continua pana dimineata.
dar, ...e UNICA, stiu sigur ca e UNICA, nu mai este si nu va mai fi una ca ea (nu mai are tinichigiiul nici o baza sa faca alte aripi, sau alte evazari care sa fie la fel cu a mea).si asta ma face inca sa zambesc cand trece orice alta pisicutza pe langa mine,...

Champion 23-11-09 22:08

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 2830411)
nu am vrut sa fie obisnuit, un kit de m cu tot cu capota si portbagaj csl - era cam tot acolo,valoric, sau chiar mai putin, dar,...nu ma scoteau din anonimat in nici un fel. admir multele pisicutze de aici, de pe forum, pe o parte le stiu de mai demult, o parte sunt noi, fiecare are ceva special, si pentru proprietar, si e ..unica in felul ei. Dar eu am vrut mai mult decat atat. masina avea un fel de widebody dinainte (a fost, dupa cum am spus si mai repet, intre primele cu widebody din Romania, cand era a lui GAJu), l-am modificat, l-am adus la linii mai actuale, si mai pe gustul meu. Am refacut tot tot tot, si...n-as da-o pentru nimic in lume. chiar daca ma opresc la fiecare linie de tramvai, sau la orice speedbump, chiar daca ma claxoneaza lumea ca merg pe toate benzile disponibile sa ocolesc gropile, chiar daca consuma ca nebuna, chiar daca mi-e mila sa o parchez in fata blocului (inca nu am gasit garaj), chiar daca ma gandesc ca nu o sa mai termin niciodata, chiar daca nu mai am momentan bani de cheltuit cu ea, chiar daca...sunt unii carora nu le plac tobele - le voi reface carbonul s vor fi ok - nu le mut de acolo, chiar daca nici macar nu pot vorbi la telefon ca nu aud cand conduc, chiar daca am ajuns sa imi fac traseu cand plec de acasa ca sa ocolesc anumite strazi cu asfalt prost, sau...aglomeratia, chiar daca mi-a intrat apa in portbagaj si am ars ampliful mare (nu am decoperit inca pe unde, am si spalat masina sa gasesc locul...si nimic), si...lista poate continua pana dimineata.
dar, ...e UNICA, stiu sigur ca e UNICA, nu mai este si nu va mai fi una ca ea (nu mai are tinichigiiul nici o baza sa faca alte aripi, sau alte evazari care sa fie la fel cu a mea).si asta ma face inca sa zambesc cand trece orice alta pisicutza pe langa mine,...

Ti se potriveste perfect "I'm in love with my car", chiar mai mult.Respectele mele pentru un adevarat pasionat.Incearca sa-i gasesti un garaj cat mai repede ca vine iarna si e pacat sa o ninga, numai bine si succes cu proiectul.

PS: Nu degeaba ziceam ca e cea mai frumoasa pisica din tara.;););)

BMnWA 23-11-09 23:37

Quote:

nu am vrut sa fie obisnuit, un kit de m cu tot ...e UNICA, stiu sigur ca e UNICA, nu mai este si nu va mai fi una ca ea (nu mai are tinichigiiul nici o baza sa faca alte aripi, sau alte evazari care sa fie la fel cu a mea).si asta ma face inca sa zambesc cand trece orice alta pisicutza pe langa mine,...

te cred,asa e cand trece alta pisica sigur simti ca tu ai ceva UFO e36 pe langa un e36 pamantean :)) asa si este :)

Flo_lancer 24-11-09 00:27

cand trece pe langa alta pisicutza ....pisicutza respectiva zice : when I grow up I wanna be like her...... (ideea nui amea ii preluata de la ceva semnatura si putin modificata :D )

BMnWA 24-11-09 10:27

Quote:

Originally Posted by Flo_lancer (Post 2831568)
cand trece pe langa alta pisicutza ....pisicutza respectiva zice : when I grow up I wanna be like her...... (ideea nui amea ii preluata de la ceva semnatura si putin modificata :D )

stai linistit ca si semnatura aia a fost copiata la randul ei de undeva :))

mistreku 24-11-09 11:06

tot respectul pt pasiune, nervi, bani, timp investite. masina e intr-adevar deosebita, insa dupa parerea mea, as merge pe o evacuare gen M3 e46 pe spate,asta cam da spre japo, si as face ceva cu spoilerul de fata, parca totusi e prea umflat fata de liniile masinii (ma refer la nari). ambele spoilere, luate separat, snt f ok, insa puse pe masina, parca nu ar fi de aici.. parca nu se pupa cu liniile, nu stiu.. insa una peste alta, masina e frumoasa, si se vede munca depusa, care e chiar de apreciat. felicitari! :)

Marian_nebunu 24-11-09 15:22

Quote:

TOT RESPECTUL :)

All times are GMT +2. The time now is 19:11.

- Copyright 2026 4Tuning