![]() |
Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti
Quote:
logic, cei care nu vor fi prezenti (dintre castigatori) vor fi contactati de organizatori, si-si vor primi premiile, stai linistit... totul va fi PUBLIC, asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji ;) hai spor ! |
ma da tre sa venim neaparat la prisma din bucuresti? k yo nu pot sa ajung acolo k eu sunt cu scoala.am un salon prisma shi la mine in oras as putea veni acolo?
|
Quote:
=)) =)) =)) =)) =)) m`ai rupt frate la faza asta...SUNT PE JOS DE RAS :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
mah da faza cu screenshot yo tot nu am inteles,cum adica psd.?sunt putin cam greu d cap...
|
pai mah...knd salvezi o poza in photoshop...ea se poate salva in mai multe variante in jpeg,bmp,png si tot asa sunt multe variante prin care si psd. e si varianta asta knd dai dublu click pe ea sa o vezi intra in photoshop si acolo vezi layerele cu jentile puse de tne,spileru,pragu si tot asa....
acu capis? |
da mah ms mult!!
|
lol, concurenta serioasa rau.....
|
va rog sa n-o mai dati in off-topicareala ;)
nu am sters post-uri aiurea pan' acu', n-are rost sa incepem de-acum :D multumesc. 1. prezentati-va in continuare nelamuririle si eventualele inscrieri intarziate. 2. pana sa puneti intrebari, CITITI CU ATENTIE TOATE INFORMATIILE, sa nu pierdeti ceva ;) |
eu folosesc mai putin Adobe... folosesc mai mult Corel... si eu layerele le combin cu peisajul dupa ce le potrivesc... nu lucrez cu ele ne combinate... deci nu am cum sa va arat... :( cum fac?
|
pai trebuie sa punem cu layerele ne uninte ??? :???:
|
Quote:
Quote:
|
sper din tot sufletul ca nu e prea tarziu, dar nu am avut net si nu am putut sa ma inscriu...deci:
ra_2fast4u | BEGINNER TUNING nu am apucat sa citesc tot topicul pentru ca am sarit repede sa ma inscriu sperand ca nu e prea tarziu.... |
Quote:
inscrierile se mai fac pana pe 13 martie (maine) inclusiv. :D |
1 Attachment(s)
multi nu au intzeles faza cu printscreen printre care si eu am facut un ex spunemi daca e bine
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning