![]() |
Re: Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team
Asa am luat si eu bari de torsiune prima oara de cativa dolari fata spate.Au sosit si nu sau potrivit :lol:
Apoi miam luat de sute ca sa fiu sigur :lol: |
Nu-i nimic, o modific si o fac reglabila daca nu se potriveste...si ii dau si rating negativ la vanzator, ha!
|
keep up the good work ! sa speram ca piesele nu o sa-ti faca probleme si spor la TOGUE :D asteptam filmuletele !
app de rating negativ... am luat teapa de 5 mil pe okazii si asta doar pt ca speram ca mai sunt oameni cu bun simt si cinstiti.. dar asta e... :sad: |
nu prea ai ce sa modifici o asemeanea bara am strambato prinsa intro parte in menghina si cealalta trageam cu mana goala :D
in cel mai bun caz ii faci o copie din materiale mai rezistente |
Quote:
|
Te asteptam Dragos , la o nebunie pe zapada Duminica la Piatra Neamt in poligon . Razvan LKN a confirmat prezenta, S13 alb a confirmat prezenta, cateva ursulete si ele ;) o sa iasa o treaba frumoasa!
Can't wait! |
Bah sefule mi-e dor sa dam o tura la "bogati" :)) ...sa ma ti la curent cu noul "circuit" ....
:P |
azi am fost pe circuit la Piatra Neamt...m-am reintalnit cu ceilalti baieti de prin Moldova si a fost frumos, desi pe circuit nu puteai sa stai in picioare...amuzant este ca impreuna cu Razvan LKN am fost un fel de Max Orido/Suzuki Manabu, schimband rolurile in functie de masina in care am mers...aaa,si tot azi m-am dat cu a 3-a cu 140km/h in drift...
|
Quote:
las' ca daca mai tine gheata, incercam si cu a IV-a... poate ajungem la 180 km/h... a fost fun... astept sa ma chemi la tine pe touge.. Bafta, Razvan LKN |
Avem soft stage1 pentru modificarile aduse masinii! Va anunt cum merge dupa ce il instalez!
|
Quote:
|
5x114.3 , 8.5J X 17, ET13...noul tren rulare RLU Drift Team
|
Ia sa vedem si noi cu ochiu' ... Siiiigur ne place :) !
|
gg Dragosule
|
De la Neamt de duminica un mic video : https://www.youtube.com/watch?v=XgSCj0AW-hU
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning