![]() |
Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia(fara comentarii inutile)
Frumos E46-le sa ai grija de el.o sigura nelamurire am statia aia si subwofferul ai d gand sa le lasi asa?nu se plimba prin portbagaj?:):)
|
Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia(fara comentarii inutile)
Quote:
|
Nu se plimba, dar vreau sa fac ceva frumos in portbagaj :shock::shock:
da tati eu in persoana |
Quote:
|
o s-o dau:d...poze sa se faca frumos afara sa ii fac cateva;))...
|
doar zici...asa-i la 16v...;) da-i ve6-le jos dupa spate :( .. in rest e bine si frumoasa...poate o folie d-aia nu prea inchisa pe toate geamurile ar face-o si mai frumoasa ;) doar un sfat :)
|
Re: ABP
Quote:
;) |
Re: ABP
drumuri libere sa avem .... vorbim mariane:D
faceti si voi rost de abtipilduri cu 4tuning ca sa facem si noi o treaba !!!! |
strangeti-va mai multi care vreti stikere cu 4tuning si dau eu o comanda la un baiat care se ocupa cu asa ceva ultima oara mie imi luase 7 lei pe stiker. dar daca suntem mai multi sigur o sa ne faca o reducere. id`ul meu este: villy_dragosh
|
Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia
vreau si eu stikere cu 4tuning
|
dati click aici : https://forum.4tuning.ro/573-slobozia/13953-slobozia-diverse/page-14.html stabilim de cate stikere dam comanda
|
stiker ! stiker ! stiker ! pune 3 si pentru mine ;;) stii tu de ce..
|
Re: Slobozia diverse
si eu 2 sa nu ma uiti dragosh....bafta
|
se stie acum ca pe la semafoare, prin oras, peste tot :D:D unde vad masini cu stiker-u de la 4tuning ma dau la ele :D:D:D:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:43. |
- Copyright 2026 4Tuning