![]() |
Re: Urs 2.5 vs +-200 cai
Quote:
|
Quote:
macar sa ne facem o idee la cam ce ar mai trebui sa lucram pana cand face si el o conversie turbo ( pana in iarna...) deci , o sa ai avantaj dat de evacuare ..si grup (pentru ca nu ai vrut sa spui ce ai pe masina cand ai venit la service in berceni ) |
Quote:
THX si cu o mica modificare doua e f posibil sa treci in fatza mea, pt ca trage f bine si masina ta (sa nu uitam speedserul la D care momentan e suveran din punctul meu de vedere) PS: si tu ai castigat o cursa ;) PPS: Imi pare rau ca NHT-ul nu si-a putut face aparitia |
Quote:
Parca ai scris pe net ca isi pune si serpi?!?!?! Chip poate sa ii faca Rabane destul de ieftin.... Astept sa iasa pe strazi :) |
Quote:
raportul frate conteaza :) te-am intrebat eu personal ce grup ai ..si ai zis ca *.** e scurt (am pus stelutzte din respect :P ), cand ai venit la service in berceni,cand era si HAI-u acolo,inainte sa-si puna motorul pe masina serpi o sa puna,dar pe primul plan este un kit turbo bafta ! |
plm acum e 6 dimineata si sunt rupt
am uitat sa zic.. (nu mai merge sa dau "edit" ) : cip nu cred ca o sa fie de la Rabanne... |
Alex care esti din rahova ce masina ai tu ?
|
Quote:
da... ai dreptate... Subaru 2006 stock scoate 12.8 pe sfertul de mila (Prodrive technicians also logged a quarter mile time of 12.8 seconds while the top speed is limited to 155 mph.)... da' asta pe masuratorile de fabrica, ca pe Baneasa ar scoate putin peste 11 probabil... cum si GTi-urile au scos cu 1-2 s mai bine dekt timpii de fabrica... |
Quote:
vbim dupa ce imi fac si eu un chipulets, un sharpe ceva... :nosebleed |
Quote:
Pt ceva adevarat ca sa-si poata masura puterile cu voi n-o sa fie chiar ieftin;) |
Quote:
P.S. Este important si tipul de cutie pe care il ai. |
Quote:
Timpi de la baneasa au fost cam ciudati... Baneasa: 13.912 total Oradea: 14.472 pe 400m, timp de reactie 0.987, total 15.459 Astia sunt timpi scosi de mine, la Oradea am avut un chip mai bun, ciudat nu??? |
Quote:
Ma refeream la o masina modificata de proprietar... Sincer pt. speedster nu am acelasi respect (chiar deloc, se da la o grupa pe care o castiga fara sa se chinuie si se mandreste cu asta...) P.S. La Oradea a fost un type-r modificat si tragea destul de bine, a scos acelasi timp pe 400 ca mine... parca Akimoto ii zic astia pe net. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning