![]() |
Re: BMW E30 170 cp vs. ...?
ca de obicei aseara si-a facut datoria bine la plecare...cu toate ca o ard cu sarme in cauciucuri....:))
taxiul vs e30 2,5 24v.........2-1... |
Quote:
jakal ce motor ai p ea? 2.5 24v?...cati cai?...poate ma dau si eu cu tn...cu TDS`ul..:P |
2,5 12v.......170 cai.....
TDS ai pe pisica?.....ne dam nu e pb...... |
Quote:
Trage bine ursu' tau....pana data viitoare o sa am timp sa-i invat si eu limitarile si cutia la ursu' meu:D.....insa indiferent de rezultat distractia e maxima:lol: |
ma bucur ca e un 24v prin zona..:) astept sa vad ce mai modifici la ea sa ne mai tragem...singur 12v care imi punea probleme in ploiesti s-a vandut....acum se mai pregateste aici un 2,7 care il astept...un rechin 2,3....si pe comisaru tot cu 12v sa vedem cum stau si cu el..
se anunta ceva treaba.....:) |
dupa ce a zacut in zapada in seara asta am scos getaxu la plimbare....
si una mica de control ....vs 2,7...smenuit bine 2-0.....:) |
1 Attachment(s)
aaoleeeeuuuu jakale cat te`am cautat la 4td.....am dat d boby in schimb....si..de fiarele alea mici....MOM`ul...si una mica....zici k bobi sa facut pedofil..:)))) glumeam :P
|
Quote:
|
Quote:
si eu vroiam sa va vad ....sa mai facem o caterinca ceva...chiar mie dor.... oricum echipa MOM o sa va viziteze la valcea........;) da bass.......2,7 a lui fane de la garaj.... |
sper sa veninti....stiu k nu ai avut cum sa ajungi la 4TD....am vb cu echipa MOM...si mi`au explicat.....sa nu uit...felicitari pt victoria cu 2.7.....deja m`am speriat.....
PS...si cati cai ziceai ca ai pe "bestie"??? |
Quote:
|
Hai ca a inceput bahaosu'....am scos azi ursu' si l-am pus la treaba:D....wk-ul viitor sunt la voi pentru o noua sesiune de paralele;)
Si nu uita sa ma anunti cand mergem la Valcea:-) |
atat am vrut sa aud.....MAXIM!!!!!....
|
in sfarsit o seara aproape reusita....ne-a deranjat un pic un militian dar s-a rezolvat...ne-am mutat locul si distractia a continuat..
deci....... vs e30 2,5 24 cu soft.......0-2.. ( aici inca e discutabil ) vs e30 2.5 12v .....2-0 vs bertone 190 cai turbo 0-1.... vs astra sfi 1-0 vs vectra sfi 2-0 ma declar multumit mai ales fata de e30 24v care a avut o bara in fata mea la finish.... per total o seara reusita.....:) |
Intr-adevar o seara reusita:D
Iti trage bine rau ursul frate n-am ce sa zic....te-am batut de doua ori la mustata cum se zice, insa a fost diferenta de la 12v la 24v.....mi-a placut la nebunie sesiunea asta....pacat de intreruperea cu nenea meletzianu' care nu-si gasea "cartzulia" sa stie cum sa ne amendeze:lol::D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning