Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   Diverse lucrari/comentarii (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/13817-diverse-lucrari-comentarii.html)

MeHiGH 17-10-06 11:53

Re: Diverse lucrari/comentarii

ce pararere aveti ?
app cris_max mistoooooooooo :D:D !!!

MeHiGH 17-10-06 11:56

am uitat sa precizez ca numai canvasul si semnatura sunt facute in photoshop...as fi putut in photoshop sa ii iau din luminozitate...o prelucrare mai tarziu:D

MeHiGH 17-10-06 12:21

vine si repriza a II-a :P
e...altceva? :-S

Sleepy_85 17-10-06 23:13

e misto dar am o intrebare ce naiba este???Poate nu imi dau eu seama

cris_max 18-10-06 09:21

capac de oala, ceva? :lol:

Ace Axel 18-10-06 10:16

e un ... o .... o gogoasa metalica :p

MaTzA 18-10-06 13:28

este o lucrare abstracta in care ne prezinta un capac de oala cu maner supradimensionat :D

GRIGO 18-10-06 13:48

Quote:

Originally Posted by cris_max (Post 584553)
roti pentru ultimul meu proiect...

ce parere aveti?

meseriashe frate ..........................................no coment!!!!!!!!!!!!!!!!!

MeHiGH 18-10-06 21:36

este vb de...doua thorus'uri...facute wire...cu mult smooth...pe un plan inclinat(inelu subtire intra in plan-se poate vedea in poza)...
si chiar vroiam ceva abstract...nu stiu daca am reusit...mie imi pare "cool" =))

roby18 25-10-06 11:29

2 Attachment(s)
:cry: mai am de invatat ....

MeHiGH 25-10-06 11:39

ma...e frumos...nu prea te stiu de mult timp pe Sectiunea 3D si avand in vedere ca ai reusit sa faci tutorialul cu cauciucu e ceva de apreciat ! bravo ! felicitari !

GRIGO 25-10-06 17:11

Quote:

Originally Posted by roby18 (Post 598191)
:cry: mai am de invatat ....

e bine pt inceput .......
cam de cat timp faci 3d ?

Sleepy_85 26-10-06 23:57

2 Attachment(s)
uitati o alta idee pentru un cauciuc, folositi materiale pentru textura cauciucului. este mult mai rapid si se reduce mult timpul de randare.
Asta e un cauciuc pentru urmatorul meu proiect pe care l-am facut cam in 5 min, si il randez in vreo cateva sec;)
P.S. daca nu stiti cum sa faceti da-ti un semn si va zic

GRIGO 27-10-06 07:59

tu vorbesti de varianta cu bump nuh ....
iti spun eu frate mai bine modelezi cauciucul ...ai sa vazi ca din anumite pozitii nu o sa arate bine.... si dca le pui pe o masina sar putea sa injuri ...chiar daca dureaza mai mult mai bine modelelzi cauciucul ....

Sleepy_85 27-10-06 10:44

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2 (Post 600496)
tu vorbesti de varianta cu bump nuh ....
iti spun eu frate mai bine modelezi cauciucul ...ai sa vazi ca din anumite pozitii nu o sa arate bine.... si dca le pui pe o masina sar putea sa injuri ...chiar daca dureaza mai mult mai bine modelelzi cauciucul ....

Calitatea poate fi destul de buna depinde cat de bun este materialu care il fol si cum il faci pe bump, cu bump poti sa iti faci si modele mai complexe asta e misto.si gandeste-te ca ai 2 sau 4 cauciucuri din astea cand randezi o masina,si cat de mare este diferenta cand folosesti bump map,nr de poly e foarte mic.Am propus o sol mai rapida pt cine vrea

All times are GMT +2. The time now is 22:33.

- Copyright 2026 4Tuning