![]() |
Re: Diverse lucrari/comentarii
ce pararere aveti ?
app cris_max mistoooooooooo :D:D !!! |
am uitat sa precizez ca numai canvasul si semnatura sunt facute in photoshop...as fi putut in photoshop sa ii iau din luminozitate...o prelucrare mai tarziu:D
|
vine si repriza a II-a :P
e...altceva? :-S |
e misto dar am o intrebare ce naiba este???Poate nu imi dau eu seama
|
capac de oala, ceva? :lol:
|
e un ... o .... o gogoasa metalica :p
|
este o lucrare abstracta in care ne prezinta un capac de oala cu maner supradimensionat :D
|
Quote:
|
este vb de...doua thorus'uri...facute wire...cu mult smooth...pe un plan inclinat(inelu subtire intra in plan-se poate vedea in poza)...
si chiar vroiam ceva abstract...nu stiu daca am reusit...mie imi pare "cool" =)) |
2 Attachment(s)
:cry: mai am de invatat ....
|
ma...e frumos...nu prea te stiu de mult timp pe Sectiunea 3D si avand in vedere ca ai reusit sa faci tutorialul cu cauciucu e ceva de apreciat ! bravo ! felicitari !
|
Quote:
cam de cat timp faci 3d ? |
2 Attachment(s)
uitati o alta idee pentru un cauciuc, folositi materiale pentru textura cauciucului. este mult mai rapid si se reduce mult timpul de randare.
Asta e un cauciuc pentru urmatorul meu proiect pe care l-am facut cam in 5 min, si il randez in vreo cateva sec;) P.S. daca nu stiti cum sa faceti da-ti un semn si va zic |
tu vorbesti de varianta cu bump nuh ....
iti spun eu frate mai bine modelezi cauciucul ...ai sa vazi ca din anumite pozitii nu o sa arate bine.... si dca le pui pe o masina sar putea sa injuri ...chiar daca dureaza mai mult mai bine modelelzi cauciucul .... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning