![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
hmmm intrebarea asta mustang e buna pt fete ... la baieti rar vezi sa planga dupa o fata ,sa isi aduca aminte tot timpul... dar la fete,si ma refer cu care am vb eu mi-au spus ca prima iubire si mai ales daca e si primul la pat nu prea ai cum sa uiti...( singura care mi-a zis ca l-a uitat este actuala si mi se pare normal sa-mi spuna asta :) :) asta nu inseamna ca tre sa o si cred :P )
|
trust me ... tine minte si un tip ... (bine...daca in momentul cand a facut-o a fost lucid)
nu numai fetele ;) |
eu as fi curios ce ar raspunde si fetele de pe forum la intrebarea ta mustang!
DECI FETELOR BAGA_TI MARE va rog eu sa stiu mai multe raspunsuri, ca eu trec printr-o discutie dinasta cu actuala si chiar prin certuri din cauza ca eu cred ca ea nu l-a uitat pe boul ala dar ea zice ca da si pot spune ca mi-a dovedit de cateva ori ca l-a uitat... ! in fine astep fetele sa raspunda sincer ! :) |
........mah intotdeauna prima dragoste va avea un lok special in inima unei fete degeaba se ascund unele dupa deget.....DAR....cele care nu mai sunt impreuna cu prima iubire nu inseamna ca nu pot iubi din nou sau sa fie impreuna cu altcineva fara sa se gandeask la prima iubire....depinde de fata , de perioada care au fost impreuna de multe chestii.....dar niciodata nu o sa poti obilga o fata sa isi uite prima iubire doar sa fie ceva sentimente neplakute k sa uite prima IUBIRE nu primu prieten sau primul cu care a facut`o prima oara
|
sa-si gaseasca bine partenerul ... ca daca prima oara e aiurea ... s-a cam terminat :)
la mine prima oara a fost tare rau de tot , de abia imi mai amintesc cum arata.. cum o chema .. nici atat :P kiddin .. a fost tare oricum si acum e si mai tare |
hehhe santose ... erai in betie a? :) :) :)
eu devil vorbisem cu tuninggirl ... in fine ... si ea spunea ceva de genu ca "de uitat nu se uita, doar ca il inchizi undeva bine de tot..." ! de uitat e normal ca n-ai cum sa uiti pt ca nici cel mai mic c@cat nu se uita acum, dar eu ma refeream mai mult la faptul daca mai tine la prima iubire care a fost totodata si primul la patutz, daca il mai vrea, daca il mai doreste chestii de genu asta! |
.....cred k asta depinde de fiecare fata in parte dak reuseste sau nu sa treak peste ce a fost.....:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
.....nu :oops: da la mine e alta poveste iuby nu se pune ..... |
:) :) :) hihihihi
|
Quote:
|
Quote:
......pai nuh da e greu dupa opt ani sa uiti iubirea de aia e un caz special :oops: :oops: :oops: :oops: ....... |
pai sa`mi dai si mie buletinu tau sa`l trec p ala micu p numele tau :D
|
.......u little :twisted: auzi la el .......:):):) makar fai un tatuj cu numele meu pe cap k sa stie lumea al cui e :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning