![]() |
Re: BMW se da pe "verde"
tot un bmw unic ramane :)
|
:confused2 De ce nu puteti macar o data sa faceti abstractie de emblema de pe grila .. si sa discutati despre progresele obtinute prin acest concept ... ?
Nu cred ca mai exista vreun thread pe 4tuning .. in care sa nu se ajunga la bmw vs audi vs mercedes sau "veiron" vs [add car name here] .. Cineva intreba mai devreme .. care ar fi avantajele si dezavantajele unei masini . Pana la un anumit punct ( dacia ? ) putem vorbi de defecte de proiectare .. spatiu interior , greutate , siguranta etc , dar dupa un anumit nivel (mercedes , audi , bmw..?) .. nu se mai poate discuta obiectiv despre ele , aici intervenind gusturile fiecaruie . Poate mie-mi place mai mult eleganta unui E320 decat sunetul unui 535 (sper sa le imperechez bine ..) .. sau poate subtilitatea unui A6 . Poate imi place sa merg incet .. sa admir peisajul si sa`mi las masina admirata .. in locul unei goane nebune intre 2 semafoare . Cum am mai spus .. parerea mea este subiectiva ... dar sper sa ati inteles esenta .. Felicitari celor de la BMW pentru acesta opera de arta .. insa mai este mult pana la produsul finit .. pana cand o sa iasa si "surorile" ei pe poarta fabricii . Numai bine ! |
Quote:
|
Quote:
asta-i ditamai felina.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pt mine BMW ramine tot BMW.orice ar scoate pe piata da lovitura si nu mai zic k da clasa altor natzii de masini sa altor firme concurente.bravo BMW si kt mai multe lovituri pe piata auto.:dance::dance:
|
dak noi conducatorii de BMW avem o problema cu aceasta masina,spune-mi si mie pe strada indiferent k este un 3.16 de 106hp sau 3.18 de 117hp,(indiferent k este un ursulet sau k este o pisicuta) da clasa unei cutii de chibrite cu motor de drujba cum este peugeot?cum te simti knd depasesti cu peugeot-ul si cum te simti knd faci asta cu BMW.dak nu sti incearca.sa vezi cum te infigi in canapea si toata uzina BMW de sub capota iti ofera un concert unic.indiferent de an un BMW ramine tot un BMW orice ar spune orice necunoscator de BMW.
|
bmw sucks! nu e nevoiesa adaugati comentarii e pur si simplu opinia mea.
|
Re: Conceptul BMW se lasa admirat la Frankfurt
spatele ala e chiar urat n-are nicio trb:| in schimb botu ala rupe tot zici k e mare rechin:Dun motor mai mare ar fi binevenit:P oricum bun concept:D
|
Quote:
va dati seama cata lume frustrata p'aici ? :) Cati indivizi care tanjesc sa aiba parte si ei de elicea de avion brazdand cerul ? :)) Mi'e mila de astia ca tine.. da lasa ca o sa cresti mare si o sa'ti treaca (glumesc, n'o sa'ti treaca , esti ireparabil:arrow:) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning