![]() |
Re: Dacia 1300 - Prima mea masina... Si am planuri mari cu ea!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ca sa se potriveasca la diametrul exterior pui pe ele gume cu pat īngust (VEZI POZA DE EXEMPLU CAUCIUCURI) si gata: http://images8.dhd24.com/33666768.jpg OK. Este eventual irealizabil din punct de vedere financiar ca toata povestea ar costa "oareceva". |
Quote:
|
Da. Sīnt pe 18 dar īnchipuie-ti LIVE asa ceva pe dacie, sīnt classic spockers se potrivesc si ca design deoarece sīnt mai moderne dar nu exagerate. Paralel duc putin spre anii 80. Daca mai pui si distantzoare de 20 mm si gume late de 225, ar arata bestial.
|
Quote:
|
Quote:
|
si cand pleaca de pe loc o impinge asta daca reuseste sa bage jantele alea pe fata unde tre sa barbarizeze contrastalpii fata ca altfel nu mai vireaza merge doar drept
|
Quote:
Quote:
|
@ Sirius
Quote:
Important este diametrul exterior al rotii si nu interiorul. Daca pui genti de 18 cu tube īngust, esti pe undeva tot acolo ca la jentile de 13 cu gume normale. daca si asa modifici tablaria pt. aspectul optic, poti face si asta iar daca chiar nu vrei de 18, sīnt si mai mici cu acelasi design ;) Daca vrei SF, īti dau SF. :D Pe spate hai sa-i punem de 15 x 15 cu gume de 475 si īn fata 15 x 10 cu 295 si latim caroseria asa urīt de tot :D Singurul deficit, ca ai speria lumea pe strada cu ea si cei de la ITP ar face infarct :D :D :D @ vali vtk Aluminiu e mai usor ca tabla si fi linistit ca nu o īmpingi ca sa pleci cu ea de pe loc :D ;) |
Quote:
numai bine |
1 Attachment(s)
se pare ca turcii au bani :shock: jante borbet:D
|
Quote:
|
Cat despre batranica mea acuma este la vopsit, am fost pe acolo azi si se munceste cu adevarat, totul va iesi perfect, am incredere in baieti. Acuma parca ma gandesc la niste jante in 4 prezoane...:rolleyes2 ce ciuda poate sami fie pe voi (care vati moddat tamburii si fuzetele...:evil:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning