Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 - Prima mea masina... Si am planuri mari cu ea! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/136018-dacia-1300-prima-mea-masina-planuri-mari.html)

Mandeologul 22-09-09 20:44

Re: Dacia 1300 - Prima mea masina... Si am planuri mari cu ea!

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2661016)
prietene daca ai bani orice e realizabil:) ma crezi?? si cu 5 prezoane se poate face stai linistit:) banu e cel care decide ce poti sa-ti faci la o masina:) sa ti minte treaba asta....

Corect... de aceea tot pun eu cuvantul aste prin propozitii... Si ziceam de tamplar daca poate sa faca o consola deaceea... am uitat sa spun "pe bani putini." :D

b08ygs 22-09-09 20:47

Quote:

Originally Posted by Mandeologul (Post 2661027)
Corect... de aceea tot pun eu cuvantul aste prin propozitii... Si ziceam de tamplar daca poate sa faca o consola deaceea... am uitat sa spun "pe bani putini." :D

aia daca ai ambitit ti-o poti face singur... am construit si eu asa ceva odata, si un bufar, nu e asa de greu:) material ambitie si un plan e deajuns:)

CyberCSX 22-09-09 20:52

Quote:

Originally Posted by Wlad (Post 2660871)
@CyberCSX -da! intradevar,ar arata exterem de bine cu acele jante. dar totusi nu cred ca ceea ce ai facut tu acolo e realizabil

De ce ? Se poate. Jentzile sīnt AC SCHNITZER Type IV Racing Silver 18" īn 5 prezoane (cerc prezoane 120 mm) si daca poti face Dacia īn 4 prezoane o poti face si īn 5.
Ca sa se potriveasca la diametrul exterior pui pe ele gume cu pat īngust (VEZI POZA DE EXEMPLU CAUCIUCURI) si gata:

http://images8.dhd24.com/33666768.jpg

OK. Este eventual irealizabil din punct de vedere financiar ca toata povestea ar costa "oareceva".

b08ygs 22-09-09 20:59

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2661069)
De ce ? Se poate. Jentzile sīnt AC SCHNITZER Type IV Racing Silver 18" īn 5 prezoane (cerc prezoane 120 mm) si daca poti face Dacia īn 4 prezoane o poti face si īn 5.
Ca sa se potriveasca la diametrul exterior pui pe ele gume cu pat īngust (VEZI POZA DE EXEMPLU CAUCIUCURI) si gata:

http://images8.dhd24.com/33666768.jpg

OK. Este eventual irealizabil din punct de vedere financiar ca toata povestea ar costa "oareceva".

jentile alea sunt pe 18???? cam maricele.... dar se poate iti dai seama.... tai jumate de aripa si pasaje spate... dar se poate:) ti-am zis... bani sa ai...

CyberCSX 22-09-09 21:03

Da. Sīnt pe 18 dar īnchipuie-ti LIVE asa ceva pe dacie, sīnt classic spockers se potrivesc si ca design deoarece sīnt mai moderne dar nu exagerate. Paralel duc putin spre anii 80. Daca mai pui si distantzoare de 20 mm si gume late de 225, ar arata bestial.

tmkrf 22-09-09 21:05

Quote:

Originally Posted by al3x_leonard (Post 2660759)
o consola de genul asta mi-am facut si eu...momentan nu am poze dar zilele viitoare o sa ii fac si poate t ajuta.atat k eu nu am avut piele k sa o imbrac si am mochetat-o.

mie unu nu imi trebe consola ... doar am zis ca arata frumos :)

Sirius 22-09-09 22:14

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2661107)
Da. Sīnt pe 18 dar īnchipuie-ti LIVE asa ceva pe dacie, sīnt classic spockers se potrivesc si ca design deoarece sīnt mai moderne dar nu exagerate. Paralel duc putin spre anii 80. Daca mai pui si distantzoare de 20 mm si gume late de 225, ar arata bestial.

Ce SF-uri exagerate ai in cap.

vali vtk 22-09-09 22:44

si cand pleaca de pe loc o impinge asta daca reuseste sa bage jantele alea pe fata unde tre sa barbarizeze contrastalpii fata ca altfel nu mai vireaza merge doar drept

Mandeologul 22-09-09 22:46

Quote:

Originally Posted by tmkrf (Post 2661112)
mie unu nu imi trebe consola ... doar am zis ca arata frumos :)

sunt curios cum tia iesit... sa pui poze man!

Quote:

Originally Posted by vali vtk (Post 2661476)
si cand pleaca de pe loc o impinge asta daca reuseste sa bage jantele alea pe fata unde tre sa barbarizeze contrastalpii fata ca altfel nu mai vireaza merge doar drept

18 e prea mare, clar. un 15 e suficient, ar arata nasol cu jante mai mari. Dacia 1300 merge f bine cu jante de 13, gen gordini... Cine lea facut lea facut special pt aceasta. Ganduri sau vise cu totii avem... Oare sunt sigurul care adoarme cu gandul la ce as putea sai mai fac la dacia mea... Nu cred... :-P

CyberCSX 23-09-09 06:31

@ Sirius

Quote:

Ce SF-uri exagerate ai in cap.
Esti sigur?
Important este diametrul exterior al rotii si nu interiorul. Daca pui genti de 18 cu tube īngust, esti pe undeva tot acolo ca la jentile de 13 cu gume normale.
daca si asa modifici tablaria pt. aspectul optic, poti face si asta iar daca chiar nu vrei de 18, sīnt si mai mici cu acelasi design ;)

Daca vrei SF, īti dau SF. :D
Pe spate hai sa-i punem de 15 x 15 cu gume de 475 si īn fata 15 x 10 cu 295 si latim caroseria asa urīt de tot :D
Singurul deficit, ca ai speria lumea pe strada cu ea si cei de la ITP ar face infarct :D :D :D

@ vali vtk

Aluminiu e mai usor ca tabla si fi linistit ca nu o īmpingi ca sa pleci cu ea de pe loc :D ;)

Wlad 24-09-09 16:06

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2661016)
prietene daca ai bani orice e realizabil:) ma crezi?? si cu 5 prezoane se poate face stai linistit:) banu e cel care decide ce poti sa-ti faci la o masina:) sa ti minte treaba asta....

te cred prietene:lol:...dar citind cu cateva pagini in urma, baiatu'..respectiv mandeologul a spus ca nu are bani momentan sa treaca la 4 prezoane(si de asta am zis ca e cam greu)...stiu ca este realizabil chiar am vazut o dacie cu 5 prezoane;)
numai bine

bv58bar 25-09-09 08:36

1 Attachment(s)
se pare ca turcii au bani :shock: jante borbet:D

Mandeologul 25-09-09 16:04

Quote:

Originally Posted by bv58bar (Post 2667499)
se pare ca turcii au bani :shock: jante borbet:D

Au mama... ce tare, si lea si nimerit pe masina, super tare, printre cele mai tari pe care leam vazut. Cu toate ca are stopurile alea masi si urate...

Mandeologul 25-09-09 16:14

Cat despre batranica mea acuma este la vopsit, am fost pe acolo azi si se munceste cu adevarat, totul va iesi perfect, am incredere in baieti. Acuma parca ma gandesc la niste jante in 4 prezoane...:rolleyes2 ce ciuda poate sami fie pe voi (care vati moddat tamburii si fuzetele...:evil:)

b08ygs 25-09-09 19:14

Quote:

Originally Posted by Mandeologul (Post 2668588)
:rolleyes2 ce ciuda poate sami fie pe voi (care vati moddat tamburii si fuzetele...:evil:)

si discuri unii:oops:

All times are GMT +2. The time now is 04:04.

- Copyright 2026 4Tuning