![]() |
Re: Machetele mele - Alex230
Quote:
hai ca vreau sa imi iau unul si sa vad daca merita :D |
N-am poze ,trebuie sa ii fac...candva sapt asta ;)
|
Este bine facut CGT-ul ?
Este plin de plastic ? |
27 Attachment(s)
The wait is over (pt cine vroia sa vada modelul).
Carrera GT - AutoArt Milenium editie 2009 black/black. Nu zic nimic despre el ,un singur cuvant: superb :) (cam multe poze ,dar eu zic (,) ca merita) |
Quote:
Nu am la inimă modelul ăsta nici 1/1 , dar macheta e superbă!;) |
Pentru o astfel de macheta nici 100 de poze nu sunt de ajuns! Chingile alea din portbagaj sunt geniale! :-P
|
Tare! asa ar trebui sa fie un AA adevarat :D
Pe langa ca e foarte frumos si culoarea il prinde bine :D |
Superb!
Sunt multe poze dar cu fiecare ma conving ca macheta este un autoart... no bullshit! |
10 Attachment(s)
Desi mi-a sosit de ceva vreme ,nu am prezentat-o,iar acum am incheiat si capitolul 1:1 vs machete. Poate daca le gasesc la scari mai mari ,o sa le iau.
Pacat ca Bora pe care o am eu e argintie ,dar o sa o vopsesc neagra sa se potriveasca cu macheta. :D:-P VW Bora - PMA Ce am eu e un 1.9TDI in 6 trepte cu 131hp ,inca se tine bine la 160 mii km N-am poze noi cu 1:1 da o sa ii fac... |
Bestiala Bora:shock:
|
Foarte frumos Carera GT-ul si foarte bine lucrat.Bestial.
|
Poti prezenta te rog, 996 GT2 l-am vazut pe un alt forum insa pozele erau foarte untunecate si mai m-ar interesa 993 Turbo, daca imi poti spune ce producator este pentru ca eu stiu doar de UT. 997 GT3 il au si pe combinatie cu verde cei de la Aa,nu?
|
Urmeaza sa ii fac un set de poze si GT2-ului si la 993 Turbo acesta fiind de la Anson ,iar calitativ e destul de slabut ,undeva la nivelul MondoMotors.
GT3 RS-ul de la AA are mai multe variante: negru/orange (Dealer Ed. care o am si eu) ,argintiu/orange ,orange/negru si da este si verde/negru. |
Quote:
|
superb carrera gt!!
absolut fenomenal!\ bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning