![]() |
Re: Pascani
Quote:
|
:evil_laug:evil_laug:evil_laug:2gun::2gun::2gun:
Baietii de la Penny sa zica mersi ca nu le-am cerut bani pe bilete :lol::lol::lol:. Onix ... eu cu 100 ai mei ma simt in pericol, dar sa am peste 200...:twisted::twisted::twisted: |
o liniste atat de perfecta incat ai spune ca in orasul asta nu mai face nimeni nimic ... banii astia ce incurca oamenii sa se desfasoare !
|
deabia incepe lumea sa se dezamorteasca kimule..incetu incetu o sa fie iara vorbarie :D:D
|
Dap kim-ule ai perfecta dreptate,e liniste totala dar na asta este situatia.
A venit si primavara in adevaratu sens al cuvantului desi acu vreo doua zile a nins prin Iasi. Sa spunem asa ca incepe un nou sezon in care:sper sa se mareasca comunitatea;ne vom intalni in fiecare SAMBATA la ora 20:00 in poligon;vom merge sa cunoastem si celelate comunitati de prin zona;vom fi spectatori la evenimentele de prin zona. Sper sa reusim ce ne-am propus. |
Salut! vi se alatura si Bogdan :) sunt prieten cu andreyutzu.
Conduc o dacie 1310 Li 2001. maine o sa vin cu poze :D |
Quote:
Bine ai venit printre noi.:lol: Te asteptam sambata la 20:00 in poligon sa ne cunoastem. Bafta! |
salutare oficial bogdan...sa speram ca o sa Crestem Mari si o sa facem ce ne place..
ps:asta e vorba lu virus:D |
O sa fac tot posibilul sa ajung acolo baieti :)
|
1 Attachment(s)
Si o poza pt inceput cu dacia mea :)
|
salut si bine ai venit ! ....mishto jucaria ...dupa cum se vede ai ceva ce ne intereseaza pe noi .....acea pasiune care o avem fiecare din mica noastra comunitate ... te asteptam la intalniri ...bafta ;) >>> K I M <<<
|
Baieti ...in seara asta o dam pe ECO ...vorba lu andreyutzu...de ce ???....onix stie cel mai bine ...pana nu se asfalteaza nu are rost sa iti rupi rotile prin oras !
|
2 Attachment(s)
Adevarat,aseara am fost ECO,ne-am intalnit fara masini.
Multumim lui Motan si celuilalt baiat care am uitat cum il cheama pentru ca ne-au imprumutat `jucariile`lor. Si ca o paranteza:din pacate orasul e plin plin plin de gropi,nici nu ai pe unde te feri,asta datorita domnului primar care a binevoit sa dea hotarare de consiliu pentru a nu se mai circula cu bicicletele pe trotuar in loc sa dea hotarare de consiliu pentru a se asfalta tot orasul,in fine asta e primarul pe care l-au ales cetatenii Municipiului Pascani. |
adevarat graiesti onixe :))) orcum ai vazut ca se pot face liniutze si cu bicicleta, de acum am cu ce ma mandri :P
|
Nu stiam eu ce baieti sportivi avem in comunitate . Aveti grija cu radarele astea noi baieti .
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning