![]() |
Re: Discutii intre baietii si fetele de pe forum....
Quote:
2. Dai un exemplu nepotrivit: tocmai intru in polemica cu tine aici: in postul meu spusesem clar ca sunt brusc interesate si de faptul ca este virgin... te-ai gandit ca prietena ta a vrut sa experimenteze ceva si intre timp s-a indragostit de tipul in cauza ? si ca i-a oferit tot tocmai ca era "in limba" dupa el ? Vezi ca nicio persoana nu spune tot chiar daca esti cel mai bun prieten al acelei persoane, pentru ca unii se gandesc ca a recunoaste intentia ar fi rusinos ;) Nu vreau sa mai elaborez ... trebuie sa te gandesti si tu putin la un lucru: -ce a fost in capul tipei cand a luat decizia de a-i face aluia toate poftele? |
..parerea mea este k cei kre isi aleg un partener/partenera cu cine nu sunt p aceeasi nivel,asa approx...privind asta si din toate punctele d vedere...sunt lasi,kre aleg metoda cea mai usoara d a se simti superiori ;)
|
Quote:
|
...eu una nu am stat si analizat..ci am incercat ;)
cind vii acasa,si vezi numai mingi p toate ecranele..si esti paralela...sau cind vii acasa d la un show,si ai incerca sa explici cit era d frumoasa masina aia,dar vezi numai 2 oki d bou..iti pierzi keful d viata!!! nu degeaba se zice k semenii se aduna...eu una fara ei sunt moarta!si omul p kre il iubesc,cind l-am intrebat ce dracu gaseste atat d pretios la mine,doar atat mi-a zis "esti k mine"... relatia aia,cind tu nu te amesteci in treaba mea,si nici eu in a ta...nu e relatie adevarata!si intr-o zi te trezesti k ai nevoie d mai mult...;) |
asta din punctul tau de vedere.. intradevar ..trebuie sa ai unele asemanari.. sau ai unele dorinte comune.. si da.. ai dreptate nu s-ar ajunge nicaieri. dar nu sa fi ca aceea persoana.
|
Quote:
|
Scoti postul la concurs :lol:
|
Quote:
|
Mai bine stai un pic sa te refaci, parerea mea....
|
..sorry..is hiperactiva :D ..normal ,fiecare cum simte..dar nici nu merge d la o clipa la alta sa iti gasesti p cineva kre intr-adevar sa iti trezeasca sperante,dupa ce te-ai ars k lumea ;)
|
dap..numai sa te fi ars bine ..
dar sa iti trezeasca..aceeleasi sperante.. sunt dar la nivel mai mic |
klar...dar macar atunci poti fi si mai sigur p tine,k in ciuda pataniilor tot te mai face sa speri ;)
|
Normal ca ai sa fii mai sigura pe tine, devii mai "versata"...
|
e impropriu spus, versata...
mai degraba... devii mai atenta si ciulesti mai bine urechiile data viitoare |
...eu zic k te inveti sa te comporti!ajungi sa cunosti mai bine limitele,d unde si pana unde sunt limitele rationalitatii,si stii mai bine unde este cazul sa iti pui piciorul in prag,sau unde e cazul sa fii femeie..sa fii intelegatoare si calda...sunt niste kestii simple,exact k si cind cresti un copil..ptr k barbatii sunt k copii ..tre sa ii intelegi,sa ii iubesti..si sa-i mai tragi nejte suturi in c.r,k sa isi mai revina cind se apuca sa bata cimpii...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:42. |
- Copyright 2026 4Tuning