![]() |
Re: Machetele mele - alexu_bad_boy
mersi DS si mie imi place mult si eu am focus (albastru).
Mie imi plac mult machetele de la Cararama.......pentru pretul lor sunt super.....salut |
9 Attachment(s)
Dupa o scurta pauza revin cu noi achizitii sper sa va placa.
Mercedes ML 1/24 Welly de la gahu (thanks man) Mini One 1/24 Sunnyside (thanks L4ur) |
Mama mia! Uite cine a revenit si cu ce! Foarte tare mertzanul, mi se pare mie sau interiorul e asa detaliat? Zici ca e Autoart, pe bune. Bafta in continuare
|
Foate frumos Mini-ul, tu l-ai modificat ?
|
ma bucur ca iti plce..peste geamurile din spate ai dat jos aia de la mine si ai pus folie auto sau leai vopsit?
LE: Roll cageul vroiam sa il fac eu dinainte...dar a vrut sa o cumpere... |
geamurile din spate le-am facut cu marker pe interior............ce am facut eu la mini pana acuma sunt geamurile si jantele cu negru.....in rest a facut l4ur.......
|
E bestial :D, fa-i si un rollcage :>
|
8 Attachment(s)
eram in metro si ma uitam pe la jucarii.....si am gasit Matchbox ma uitam prin ele si ghici ce am gasit.....Honda Civic Tipe-R 2008.......si bineinteles ca nu m-am putut abtine sa o cumpar..........acasa am facut si o sedinta foto cu sora ei de la HW Civic Si.....sper sa va placa cu toate ca e micuta dar e realizata foarte bine
|
7 Attachment(s)
Dodge Challenger SRT8 Maisto Pro ROdz 1/24
|
Draguta macheta , si mie mi-a placut si am vazut-o in multe locuri dar nu mi-a placut ca nu e 1.18 ....:( sa o stapanesti oricum sanatos ! La mai multe :)
|
Foarte mishto, culoarea il prinde de minune :-)(galben+negru = printre cele mai tari). Pacat doar de rotile prea "tunate" si ca e Maisto, merita sa fie facuta de o firma mai buna :sad:
|
6 Attachment(s)
ceva detalii la Challenger
|
8 Attachment(s)
Subaru Impreza WRX STI 1/24 Motor Max (si Impreza si Challenger-ul sunt cadou de la prietena mea)
|
poti sa-mi spui te rog la Challenger rotile spate sunt cumva mai late decat ecle fatza? ma inte si pe mine macheta asta dar parac nu prea as vrea prorodz
|
lauTM sunt putin mai late dar nu exagerate cum sunt altele.....eu zic ca sunt ok
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning