Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Masina mea Tico (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/133406-masina-mea-tico.html)

aXXo 14-07-10 08:04

Re: Masina mea Tico

Quote:

Originally Posted by _Bj_ (Post 3516140)
Are niste rugina motoru merge cat de cat :)) ..dar il pun pe al meu :D
Pozele le-am facut exact cand am aduso ...maine mai fac cate ceva si va arat.. nu i-am pus decat folii i-am facut capota sa se inchida si i-am pus un mp3:D:D

Tre' să recunoaştem, ăsta nou arată mai bine decāt actualul. Să īnţeleg că din două va reiese una bună, nu?

B-99-SAA 14-07-10 09:53

sper ca nu se supara BJ, va raspund eu :D

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3516549)
ce om nebun, pe asta cat ai mai dat? :D

aproximativ 450 euro :) destul de bine, in afara de rugina nu prea vad pb.

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3516600)
Nu dai jantele de pe asta nou :D ?

jante nu sunt decat doua, tocmai d-aia cauta altele acelasi model (cum am eu pe masina)

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3516827)
Tre' să recunoaştem, ăsta nou arată mai bine decāt actualul. Să īnţeleg că din două va reiese una bună, nu?

Cica da... se face asta al doilea, ca e mai rapid de facut. Speram sa iasa ceva frumos.

Spor la treaba omule :)

_Bj_ 16-07-10 14:02

7 Attachment(s)
Salut cu masina sau facut mai multi kilometri decat reparatii :D
Am reparat unde era mancat pragurl..era gaura deja nu asa :)))
In rest chestii minore nesesizabile...astept sa fac alarma si inchiderea ca sambata viitoare o vopsesc .
Acum gata cu vorbareala sa va arat poze cu ea spalata :D

tm86srg 16-07-10 14:05

Mult curaj ai cu folia aia pe fata.... Nu strangi din dinti cand vezi garda??

TM32CIP 16-07-10 17:00

Nu conteaza ca vede el garda, conteaza sa nu-l vada garda pe el :lol: Ce drac de politie sa fie in Resita ? :-P

Vopseste gif masina, ca ma enervez cand vad atata rugina :???: si fa-i stalpii negrii :twisted: ca sa nu mai zic de o tranteala :rolleyes2

Faci ce faci si iti tot faci de lucru :D

_Bj_ 16-07-10 17:50

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3523077)

Faci ce faci si iti tot faci de lucru :D

Ca sa numai zic ca azi iar am prins o castana si am cumparat niste muzica :)))
Ma duc sa montez poze diseara :arrow:

_Bj_ 16-07-10 23:59

3 Attachment(s)
Am ajuns si eu pe acasa :))))
mai am 280 si ceva si fac 1000 de km deja :))
poze nu prea am facut decat asa la vrajeala:D
mai trebuiau aranjate firele dar ma grabeam sa plec cand am pus muzica:D

valitataye 17-07-10 00:08

wow:| ... puteai sa l;e faci cate o cutie seald la fiecare difuzor nu cred ca dura mai mult de 2h :) si aratau mai bine decat attarnate asa,in fine e sistemul tau si masina ta

P.S Poate uni considera OFF TOPIC dar eu mi-am spus parerea personala:)

_Bj_ 17-07-10 00:19

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3523883)
wow:| ... puteai sa l;e faci cate o cutie seald la fiecare difuzor nu cred ca dura mai mult de 2h :) si aratau mai bine decat attarnate asa,in fine e sistemul tau si masina ta

P.S Poate uni considera OFF TOPIC dar eu mi-am spus parerea personala:)

Nu-i nici o problema, ideea e ca ala de la care am cumparato le-a avut asa..si eu nu m-am mai complicat sa-mi fac cutii sau ceva..ca nu prea am timp si nici bani..am cumparat difuzoarele si le-am montat cum erau :D

_Bj_ 17-07-10 23:56

Azi nervi..o mers statia cam 3 ore si so stins..fara sa se arda siguranta sau ceva..doar so incalzit..dupaia stau 10-15 min isi revine mai merg o ora ascult iar se stinge ..si se aprinde doar cand vrea ea...
de nervi am mers tare si n-am vazut o denivelare naspa pe care statea un canal si am facut si pana pe spate..am mers cam mult pe pana..azi e o zi proasta...iar m-am enervat de-mi venea sa-i dau foc:evil:

Robert_MNW 18-07-10 00:04

Incearca niste fire mai groase la statie am avut un Sony acu cativa ani si aveam fire subtiri si facea la fel...sa imi spui daca a mers!

tm86srg 18-07-10 00:25

Probabil statia are protectie si de aia se opreste. De obicei cand intra in protectie ar trebui sa se stinga ledul verde si sa se aprinda cel rosu sau ambele

_Bj_ 18-07-10 08:28

Pai tocmai nu se aprindea nici rosu pur si simplu sa oprit din senin nu mirosea a ars firele sunt groase ...nici nu stiu la ce sa ma uit.:cry:

aXXo 18-07-10 09:49

Quote:

Originally Posted by _Bj_ (Post 3525862)
Pai tocmai nu se aprindea nici rosu pur si simplu sa oprit din senin nu mirosea a ars firele sunt groase ...nici nu stiu la ce sa ma uit.:cry:

Incearca cu niste difuzoare mai mici ca putere...

valitataye 18-07-10 10:14

difuzoarele sunt problema:rolleyes2 is prea mari ptr aceea statie:lol:

All times are GMT +2. The time now is 17:56.

- Copyright 2026 4Tuning