![]() |
re: Vānd] Odorizante California Scents en gross / en detail
Se poate plati in
ING : RO37INGB 0000999901883500 RON RAIFFEISEN: RO20RZBR0000060012218735 RON CONT BCR: RO 06 RNCB 031 807 6301 750 001 RON Pentru orice transfer/depune : NICK-UL SI FORUMUL!!! Arome pe stock: DELIGHT guma turbo CHERRY cirese CRANBERRY merisoare SMOKE AWAY pentru fumatori si nu numai MELON pepene galben FRESH LINEN fresh BERRY afine ARTIC ICE fresh LAGUNA BREEZE fresh BLV pentru avans: 20 lei cutia plus 3 lei transport!!! |
Legat de acele capacele :
asta de mai jos e cu INCHIS DESCHIS! CALIFORNIA SCENTS SPILPROOF http://picasion.com/pic18/e0a137099d...a42eab7b73.gif[/QUOTE] Si cele care vin cu capac CAR SCENT DAR CAPACUL ARATA ASA: https://img151.imageshack.us/img151/4306/carscents06.jpg Mare atentie! SE GASESC SI IN: PIATRA NEAMT DR TR SEVERIN GALATI IASI PLOIESTI RM VALCEA NUMAI DATI BANI PE TRANSPORT!! |
asta de mai jos e cu INCHIS DESCHIS!
CALIFORNIA SCENTS SPILPROOF http://picasion.com/pic18/e0a137099d...a42eab7b73.gif fiind separat !!! Mare atentie! SE GASESC SI IN: PIATRA NEAMT DR TR SEVERIN GALATI IASI PLOIESTI RM VALCEA NUMAI DATI BANI PE TRANSPORT! |
vreau si eu. de ce nu te-am gasit prietene mai de mult. sunt din bucuresti. cum facem ??? as vrea delight...off spune-mi ca poti sa-mi trimiti
|
astept reply-ul tau!
Mare atentie! SE GASESC SI IN, pretul poate fi mai mare cu + 2 / 5 lei: PIATRA NEAMT DR TR SEVERIN GALATI PLOIESTI RM VALCEA BUZAU NUMAI DATI BANI PE TRANSPORT! CELE MAI BUNE ODORIZANTE AUTO! FARA LICHID! FARA CHIMICALE! NU PROVOACA ALERGII CELOR MICI / ADULTILOR! MADE IN USA! PERSISTA 60 ZILE(NU toate aromele!!!) |
si in buzau!
e mult mai usor sa le cumperi din aceste orase , poti incerca fiecare aroma in parte.Toate cutiiele au o hartiuta parfumata:!: |
up!!!!
|
de toate in stock'
DELIGHT guma turbo CHERRY cirese CRANBERRY merisoare SMOKE AWAY pentru fumatori si nu numai miros mai sobru MELON pepene galben BERRY afine |
2 bucati cu miros de guma turbo cu livrare in Bv cat fac ?
|
1 Attachment(s)
AI Pm!Si comanda e notata!;)
|
Unde se pot achizitiona in rm.valcea?
|
Vreau si eu 2 Delight pe Focsani. Lasa-mi un nr de tel sau cum sa-ti dau adresa.
|
am primit mesajul pe mail.
Numai bine. |
de marti !
golden state delight aka guma turbo pe stock! se poate gasi in in orasele din semnatura! |
salut,
am nevoie de 4 buc Delight la Cluj. La ce pret ajung 4 buc cu trasp. cu tot ? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning