![]() |
sal! indraznesc sa pun si yo o intrebare.. am o nova si vreau sa fac bordul albastru dar la vitezometru sa fie ceva special adika 20 km/h sa fie rosu deasemeni 40, 60 si 100
si inka o kestie poti pune leduri rosi in skimbator( adika sa fie luminat fiecare viteza in parte cu cate un led) poti face asa ceva? :) cam mult cer....... si daca imi poti recomanda pe cineva din cta..dar sa faca calitate ca tine..ce intra pe mana ta iese opera de arta :) mult norok in continuare... |
la bord se face, dar la maciulie... e de munca... e realizabil, dar eu nu ma bag la asa ceva... asta-i chestie pur personala, daca ai dambla, ti-o faci singur...
nu stiu pe nimeni, te anunt cind trec prin Ct... mersi de aprecieri |
1 Attachment(s)
Modificare totala(inclusiv cadrane) Toyota Celica. Inca se lucreaza!
|
Ceva noutati?
|
salut!
Poti face si pt megane 2? si cat ma costa? (ceasuri+bord) merci |
da , se poate face pt megane 2, dar nu pot sa estimez pretul, deoarece inca n-am facut asa ceva...
ramine sa vorbim intre 4 ochi. insa ai grija cu garantia cum faci... va reamintesc datele noastre de contact: eu, Dani, 0723 264 207, [email protected] Sorin, 0723 823 679, [email protected] Pt. J.D. : o sa postam poze cind avem ceva nou sa va aratam. Deocamdata am lucrat foarte multe masini similare cu ce v-am aratat pina acum. Promit ca vom mai posta poze cu lucrari noi in curind. |
Nimik nou ?
|
Sunt multe lucruri noi, am deschis si un topic separat tot la oferte extinse despre baghetele cu LED-uri model nou, fabricate in Germania, mai sunt si alte lucrari insa nu am mai umplut aici cu poze ca oamenii deja stiu cine suntem si isi fac o idee despre ce putem face din celelalte fotografii. Mai multe detalii la telefon 0723.823.679
|
pt. cielo faci ceasurile pe fond alb cu acele rosii si lumina aia verde spirtoasa sau albastra???
dak da la ce bani?? si kum facem sa ne apukam?? ps: mesaj postat aiurea de userul 2.0 sfi |
Se face dar dureaza...mai multe detalii la telefon la sfarsitul lu' ianuarie!
|
De serigrafie ce se aude ?
|
puteti sa faceti acele albe la clio symbol?
multumesc! |
daca ne aduci masina, s-o vedem, probabil ca se poate. la logan a mers, stiu ca nu difera prea mult ...
eu 0723 264 207 sorin 0723 823 679 |
ok. cand puteti si cam cat dureaza?
:D |
cel putin 3 ore, cel mult o zi intreaga.
prin weekend ar fi ideal, dar tre sa stabilim la tel cel mai bine. 0723 264 207 |
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning