Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noua Dacia Logan... (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/1325-dacia-logan.html)

RoSonic 10-09-04 11:34

Am mers si eu azi la test drive.... cu varianta 1.4... (desi as fi vrut 1.6)
m-am dus...am luat fisa..am completat-o....si hai la masina :) (si eu care credeam ca e de asteptat)

Scaunul e reglabil chiar si lombar..... In spate e loc mult... ma intindeam fara probleme... si de exemplu chiar si un prieten la 1.93m a stat fara probleme confortabil...

Masina merge frumos.. frane bune.. Am tras un pic de ea...dar e cam lenesa.. si se plafoneaza repede... \"Top speed\" i-am dat 110 :twisted: :twisted: mai mult nu am avut unde ca era totusi in Bucuresti....dar nu simteai deloc....

In afara de tipul de la renault mai eram cu inca unul.... el a condus primul..da foarte calm..ca era om serios... Si dupa ce m-am urcat eu la volan... a pus ala o intrebare de genu \"se poate vomita in masina asta?\" :twisted: :twisted: .... cred k nu i-a picat bine \"pedal to the metal\" la iesirea din viraje... unde ,dealtfel, sta destul de bine..

AerulConditionat... hmmm.. chiar trebuie oprit daca vrei sa ai acceleratie...

Am bagat-o si prin niste gropi si chiar trece frumos prin ele :)

Parerea mea e chiar buna despre masina!!!

D.J.SS-TOT 10-09-04 13:10

O sa trec si eu azi pe la Dacia... sa vad dak ma lasa sa o testez... :):) Tare curios sunt!

Horatiu 10-09-04 16:28

Am fost si eu la reprezentata dacia din Bv si am facut un test drive cu Loganu (nu eu taica meu :D ) Merge la fel ca si Solenza din punct de vedere al motorului dar la caroserie la spatiu din interior se observa unele progrese.... :) :) :)

luca 10-09-04 17:04

Urat mai ales spatele e foarte urat. :shock:

RoSonic 10-09-04 17:12

O fi spatele urat..dar se accepta avand in vedere \"cauza\" carea a dus la spatele acesta... si anume dimensiunea MARE a portbagajului.... conforma cu statutul de masina practica...

COObra 10-09-04 17:50

well
rosonic ai fost fericit ca nu ai asteptat.
eu am ajuns la ora stabilita (aveam programare de ieri pt ora 13) dar din pacate m-am urcat in masina abea la 14 si un sfert. Am mers cu varianta 1.6 Ambient. primul cuvant care imi vine in minte - varza. Motorul ala nu are nici o legatura cu puterea. inauntru numai plastic ieftin. foarte mult zgomot in habitaclu, mai ales de la 2.500 de ture in sus. ca si solnitza si supernova nu ai vizibilitate de loc din cauza stalpilor.
motorul ma dezamagit cel mai mult.
oricum o realizare totusi - cat am stat si am asteptat am dat fuga in spate si m-am dat cu kartu :lol: :lol: pt prima oara in viata mea. superfrumos.

SpeedeR 10-09-04 17:52

masina practica...de carat ceapa,rosii,castraveti... optional masina poate avea si centura de siguranta pentru cei ce isi cara porcul la taiat...

in maxim 5 ani masina va avea un demaraj de invidiat, datorita scaderii masei automobilului din cauza ruginii...

designul are k target oamenii ce se ragesc in reclama \"rachiu ars de calnau\"

asa k dacia tot dacie ramane...bleah

:peace:

pimp_lex 10-09-04 19:28

am citit multe reviewuri din reviste, si multe oipinii de la persoane care au testat masina....

eu unu i ro nu m-as baga la asa ceva cel putin nu acum. As astepta cel putin un an pt niste teste de mai lunga durata.

ASa din poze nu prea-mi place. Interiorul desi este laudat de toti pt spatiu, nu pare ergonomic si cu materiale de f proasta calitate. Multi s-au plans de acceleratiile slabe ale ambelor motoare si etajarea neinspirata a cutiie de viteze in treptele superioare, la testele initiale din turcia, cu motorul de 1.6 n-au reusit sa treaca de 170 km/h intr-a 4 si nici intr-a 5-a.....

eu zic ca este totusi un pas inainte fata de restul dar toitusi, 8 000 euro?! Pt cine ia cu banii jos, sa zicem ca merita dar altfel, Kalos/Albea par variante mai viabile

luca 10-09-04 19:33

Quote:

masina practica...de carat ceapa,rosii,castraveti... optional masina poate avea si centura de siguranta pentru cei ce isi cara porcul la taiat...

in maxim 5 ani masina va avea un demaraj de invidiat, datorita scaderii masei automobilului din cauza ruginii...

designul are k target oamenii ce se ragesc in reclama \"rachiu ars de calnau\"
Cat am putut sa rad, dar sa sti ca ai dreptate. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Speedy 10-09-04 21:01

hahaah SpeedeR cat am putut sa rad :evil_laug :evil_laug :evil_laug :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :evil_laug :evil_laug :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :evil_laug :evil_laug :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :evil_laug :evil_laug :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :evil_laug :evil_laug :hahano: :hahano: :hahano: :hahano:

Horatiu 10-09-04 22:48

SPEEDER recunoaste ca nu ti-ar strica un Logan in locul masini tale actuale..... :D

NEbunu 10-09-04 22:56

Mie chiar mi-a placut ce am vazut astazi asa ca .....ce pot spune se vede o imbunatatire si zic cielo si multe altele nu o sa faca fata

NEbunu 10-09-04 22:57

AHHH apropo ai dreptate speeder olcitul e muuuuult mai bun decat Logan.......

SpeedeR 10-09-04 23:53

nu as da oltictu pe logan !!!! si vb kat de serios pot...

dacia tot dacie ramane... dk e facuta la colibasi rezulta k e facuta de romani...si de la ww2 ,romanii nu au mai facut nimik bun ( decat oltcitu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,glumeam :D ) => dacia logan sux!!! la banii aia imi trag o masina de plange lumea dupa ea....

nu se merita... o sa vdti voi mai inkolo knd o sa cada piesele dp ea
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Horatiu 11-09-04 00:05

romanii mai au de lucrat pana cand dacia sa ajunga la o calitate care sa multumeasca marea majoritate dar pana atunci zic eu ca e bine apropo dak nu crezi speeder du-te si fa un test drive poate schimbi olcitul pe logan.....mai stii :D

All times are GMT +2. The time now is 22:42.

- Copyright 2026 4Tuning