![]() |
Re: Renault R12 in America care va fi transformat in Dacia 1300
1 Attachment(s)
Quote:
"The R12 Alpine was a sports version designed to improve the marque's image at local rallying. The main features were the 1397 cc engine from the R5 Alpine (built locally with imported parts), bulbous fiberglass bonnet, competition-tuned suspension, and custom paint schemes. The engine turned out 110 PS (81 kW; 108 hp), giving the Alpine a top speed of around 175 km/h (109 mph). The new suspension was also as good as the power plant, being rated at the time as "outstanding" and "Goes like on rails" (CORSA Magazine). Renault was not interested in volume production, though, and only 493 units were made between 1977 and 1980 (sold from 1978 onwards). Plus, the Alpine's hand-building process and imported parts made it cost about 40% more than the basic TL version. R12 Alpine parts were sometimes used by rallying R12 TS's, as they gave the car quite desirable characteristics but, like the R12 Alpine itself, these parts were rare." https://www.youtube.com/watch?v=JhEWQHjT9qM https://www.youtube.com/watch?v=8W7Lcg04Id8&feature=fvw https://www.google.com/imgres?imgurl=...ed=0CAcQ9QEwAA <-- de vanzare |
Quote:
|
foarte frumoasa masina si ce faci tu cu ea e ceva unic.bafta la reconditionare si sa o folosesti sanatos.o sa fie ceva unic atunci cand o vei scoate pe strazi.nu am mai vazut asa un om k tine.Camao e mortal
|
6 Attachment(s)
Am ajustat supapele, motorul merge frumos acuma. Am schimbat fisele la bujii si am schimbt emblema Renault cu emblema UAP.
|
Ii sta bine cu sigla aia acolo (nu cred ca visa ea sa se plimbe in NY),daca poti face rost de bari de 1300 si faruri mari,atunci chiar si-ar schimba drastic look-ul inspre 1300
|
Quote:
Daca da, ai putea sa iti pui si tu un membru al familiei sa le scrie si sa iti faca masina. Iti dai seama...o "Dacia" facut de Foose...8):!::?: |
Quote:
unul care ne face mandri ca suntem romani ! pune un steag mic cu RO pe ea :P |
Quote:
si vorba lui wsn_asf fai rost de 2 faruri ovale de 1300 si eventula o bara tot da 1300 cu tampoane mari si una pt spate, pentru ca ce ai tu acolo sunt similare cu acelea de la r12TS si dupaia o sa arate ca un 1300 veritabil:D mai revino si tu te rog frumos cu cateva poze de la exterior asa mai in detaliu:D facute cu un aparat digital:D bafta, fa tara romana mandra:D |
Quote:
|
tare curios sunt cum ar arata o Dacia un viziunea lui Foose!:D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Overhaulin’ Application
UPDATE: It looks like they removed the application. From the site: “Offseason! Please hold on to those requests and check back soon”. Dacia videos!!! |
foarte misto:D dar iti cam clantane tachetii.... cam fac galagie... in reste se aude foarte frumos:D vad ca deja aveti fani pe acolo pe langa masina:lol:
foarte misto tineti-o tot asa:D |
cat de fain se poate auzi motoru'...se cunoaste ca nu e de dacie ;)))...si nu cred ca ti_ar tzacani tachetzii...mie mi se pare ca toba se aude cam urat...si verifica putzin avansul si bujiile...mi se pare ca nu merge prea rotund motorashu (ceea ce mi se pare ceva normal...de atatzia ani) ...multa bafta in rest ;) putzin de joaca la aspect, un sistem NEBUN pe ea (kicker sau ce au americanii mai misto la ei) si un BUG mafia sau parazitii si la plimbare prin NY fratzica ;))) :D...mult BAFTA in continuare ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning