![]() |
Re: Dacia 1300 cu imbunatatiri :)
de cati W sunt becurile alea galbene ? stiu ca avea si taicamiu demult la 1310 dar nu mai stiu de cat erau
|
Lasa ca la masca iti dau eu cateva idei azi ;) sa vezi ce frumos o sa vina...si un sfat pentru lampi.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
nici nu ochelarii de r12 nu a mers...parca e mai ingusta masina :mad: ...am taiat am lipit si degeaba
|
Quote:
|
sa.mi spui si mie daca era bun becul ala;),ca nu il probasem
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
e gata...
|
aveti ideie daca vor scoate daciile din circulatie? :| nici nu stiu ce sa mai fac..sa mai bag bani in ea sau nu ..
|
Acum e alegerea ta daca mai bagi bani in masina sau nu. Oricum stai linistit ca Dacii vor mai circula pe strazi cel putin vreo 2-3 ani de acum incolo. bafta
|
fain becu ala galben...cica face minunatii pe ceata..Oricum nu are cum sa scoata toate daciile odata...trebuie sa aplice ceva ca se se poata scoate treptat adica pe termen lung
|
o sa mearga daciile mult si bine de acum incolo;)
|
cred ca si copii mei o sa mai marga cu dacia...chiar daca o sa fie ca bicicleta....
|
as fii fericit daca ar fii asa dar articolul asta ma dat peste cap https://www.4tuning.ro/articole-impor...-euro-577.html :tears:
|
asa e dar vezi nimic nu e sigur pana acum se zice a de 2010 k numai poti circula cu masini non euro acum 2011....e destul de greu ce vor ei aici nu ne referim numai la daciii...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning