![]() |
Re: Bimmerfest 2006 Romania
Mie nu mi-a placut!
Data viitoare vin cu BMW-ul :p Stiu ca nici afara nu sunt d-astea dar, totusi... ce s-a intamplat la Bimmerfest Romania in afara faptului ca s-au facut poze si ca s-au ridicat capotele sa vada lumea motoarele si s-au consumat tone de benzina intr-o coloana care s-a miscat mult prea incet? |
apropo de Bimmerfest...:lol: :lol: :lol:
http://videos.streetfire.net/categor...12E8744029.htm |
Eu nu rad deloc!
Astept urmatoarea intalnire Bimmer si sper la cat mai multe si din ce in ce mai bine! Iubesc BMW-ul si sper ca si in Romania se poate face ceva bun pentru masini! |
Asta e probabil ca am inteles noi gresit notiunea de BimmerFest insa eu unul m-am distrat si cred ca si restul mai ales cei ce am ramas peste noapte si restul nu mai conteaza ! ataaaaat!:twisted:
|
bimmerfest nu insemana curse, drifturi si alte chestii d-aseta! inseamna sa te intalnesti intre cunoscuti, si prietni, sa stai de vb despre masni, sa te cunosti , si sa petreci timp misto alaturi de masina si de prietenii care au aceleasi pasiuni.
nu inteleg de ce va asteptati doar la drifturi, fuga, vit, fum, benzina arsa pe teava. bmw nu inseamna doar asta. |
Asa este boss, dar totusi... cand vezi atatea BMW-uri te gandesti ca fiecare in parte are o problema.
La volan are un "tzacanit" si stim cati tzacanitzi erau acolo deja de sambata, insa pana nu auzi bmw-ul ca face pbrmm...pbrmm...pbrmm nu simti ca te afli langa el. Poate pana la urma aveti dreptate si a fost un Bimmerfest asa ca la carte, respectand toate conditiile Bimmerfest-urilor de afara si d-aia poate au stat cu totii in banca lor. O singura intrebare am totusi: De ce a mers coloana atat de incet? Cel putin pana la Muntele Rosu eu nu puteam s-o las in viteza a doua si sa mearga singura din turatie ca aveam viteza mai mare decat bimmerii. Chiar nu se putea merge mai tare? |
cei care au vrut drifturi,cercuri and staff si-au satisfacut pofta la muntele rosu si in parcare la metro si in poiana brasov :-P
|
Am aflat!!! Bravooo! Daca s-a filmat ceva asteptam DVD-ul!!!
Apropos si noi am filmat si asteptam montajul prietenului "cameraman amator" :lol: Dar tu cu ce BMW ai fost? Te-am vazut oare? Erai cumva bruneta din Pisicutza aia ciocolatie? |
donule......pakt k ai plecat.....k ma alergase pe mine si pe rusu calu:))))))))))
|
rusu saracu a rupt un gard ;) ce ne-am mai distrat in noapte aia tztztztz
prbmm prbmm prbmm |
pakt ca se facuse bezna asa deodata dar aveam noi reper ceva...masa de beton din mijlocu straziiii:)))))))))))))))))))))))))))))))))
|
E36 albastru.*****ia staff pe spatele meu :-P
|
si aveai o sapca neagra parca ;)
|
Quote:
- dupa masa din mijlocul strazii faceti dreapta :)) |
si culmea! scria si Bimmerfest 2006 pe ea :-P