Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DJ 02 NUE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/131064-dj-02-nue.html)

crazyfornova 03-09-09 12:45

Re: DJ 02 NUE

1 Attachment(s)
RRedman..plictiseala asta :rolleyes2:rolleyes2

RRedman 03-09-09 13:03

1 Attachment(s)
Merci...m-am plictisit si eu...si in 10 min....Roata din spate e cam aiurea...dar...na

b08ygs 03-09-09 14:18

redman de ce nu optezi pentru un volan mai mic? eventual sport:D ca ala mare parca nu e de acolo:-P
arata foarte bine masina:D nu am ce zice:) foarte ingrijita, atentie foarte mare la detalii imi place foarte mult ca are linie

andi_cimpean 03-09-09 14:37

un singur lucru nu imi place:D...galbenul ala...atat...

in legatura cu stopurile rosii...chiar nu are ce sa iti faca...atata vreme cat sunt perfect vizibile...pentru spate este recomandat rosu sau portocaliu...deci te incadrezi;)

RRedman 03-09-09 14:44

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2608141)
redman de ce nu optezi pentru un volan mai mic? eventual sport:D ca ala mare parca nu e de acolo:-P
arata foarte bine masina:D nu am ce zice:) foarte ingrijita, atentie foarte mare la detalii imi place foarte mult ca are linie

Merci pt aprecieri...un volan mai interesant decat asta caut si eu...din pacate am gasit numai din alea cromate(din plastic), de targ...nimic intesesant....mai bine mai caut....decat sa iau un rht de volan, prost facut:-)

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2608186)
un singur lucru nu imi place:D...galbenul ala...atat...

in legatura cu stopurile rosii...chiar nu are ce sa iti faca...atata vreme cat sunt perfect vizibile...pentru spate este recomandat rosu sau portocaliu...deci te incadrezi;)

Pentru ca inainte era totul gri, in interior...se simtea nevoia de o culoare mai aprinsa...am ales galbenul, care intra in contrast frumos cu griul...fiecare cu gusturile lui....dar nu e nici o problema...poate ca galbenul nu e culoarea ta preferata.:D

dixxi 03-09-09 18:56

dak ai nevoie de ajutor pot sa te ajut cu cea mai mare placere ... ramane doar sa apelezi tu .... e frumoasa foc masinutza ta..... bafta in continuare

RRedman 03-09-09 23:01

Quote:

Originally Posted by dixxi (Post 2608810)
dak ai nevoie de ajutor pot sa te ajut cu cea mai mare placere ... ramane doar sa apelezi tu .... e frumoasa foc masinutza ta..... bafta in continuare

Merci frumos...daca o sa am nevoie sigur am sa apelez...:D

RRedman 04-09-09 15:19

Azi am mai scos NUE-le la plimbare...pot sa zic ca merge f bine....un singur lucru ma deranjeaza....scartaitul placutelor de frana....am discuri noi...placute noi...dar scartaie intr-un mod destul de enervant....la roata dreapta fata...i-am schimbat placutele....cu unele putin mai uzate...si la fel...pistonasele nu sunt blocate...nu stiu....as desface roata inca o data...sa vad ce e acolo...
Ieri i-am mai schimbat si cuplajul ala dintre axul volanului si caseta de directie...era destul de uzat...acum am directia brici.

In rest pot sa spun ca a atras atentia pe strada....intr-o parcare a venit niste mosulici...au studiat-o destul de mult..le-au placut....primesti un sentiment de satisfactie cand vezi...oamenii placut impresionati.Bine ca la mine modificarile nu se compara cu modificarile la alte masini(NIG, BTL...etc)...eu sunt inca la inceput...dar te simti bine cand vezi ca munca ta e apreciata.
Oricum....o sa-mi continui lucrul la masina asta...

P.S. Are cineva sigla 4tuning in format vectorial...sau chiar jpeg,psd, pdf...?

Wlad 04-09-09 17:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2611077)

P.S. Are cineva sigla 4tuning in format vectorial...sau chiar jpeg,psd, pdf...?

imi place cum arata masina ta. e foarte frumoasa..bafta in continuare cu ea:-)
sigla in format jpg. daca asta o cauti:rolleyes2

RRedman 04-09-09 17:17

Merci frumos..pt sigla...nici masina ta nu e rea...doar trebuie sa tragi putin sa o faci....oricum cred ca o sa iasa ceva frumos...Bafta!

GJ 64 GAB 04-09-09 17:23

Frumoasă olteanca... Şi vopseaua e superbă... Trece-o în patru prezoane şi trage-i nişte jante ca lumea... Baftă!...

RRedman 04-09-09 17:34

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2611403)
Frumoasă olteanca... Şi vopseaua e superbă... Trece-o în patru prezoane şi trage-i nişte jante ca lumea... Baftă!...

Merci frumos...sa stii ca am in plan sa trec la 4 prezoane....dar toate la timpul lor...
Vorbeam mai devreme cu tata...despre siguranta in dacie...si bla bla....imi zicea ca i-ar sta bine cu un roll cage in interior....facut bineinteles cu cap....problema este ca nu as vrea sa renunt la locurile din spate...exista tipuri de cage-uri...care sa nu necesite renuntarea la locurile din spate?

GJ 64 GAB 04-09-09 17:36

Hai că atunci o să iese ceva frumos din maşina asta...
Dacă o pui in patru să îi achiziţionezi şi nişte jante cât de cât frumoase... Nişte ATS-uri ar fi betoane!...

RRedman 04-09-09 17:38

Sper sa iasa cat mai bine...niste ATS-uri ar fi beton.
Vorbeam mai devreme cu tata...despre siguranta in dacie...si bla bla....imi zicea ca i-ar sta bine cu un roll cage in interior....facut bineinteles cu cap....problema este ca nu as vrea sa renunt la locurile din spate...exista tipuri de cage-uri...care sa nu necesite renuntarea la locurile din spate?

GJ 64 GAB 04-09-09 17:45

Nu cred că există... Cel puţin până acum nu am vazut...
Trebuie gândit până la ultimul mm, dacă vrei să-ţi pui roll-cage pe maşină... Ar fi bine întărită un pic caroseria ca să nu vină peste tine în caz de accident, Doamne fereşte...
Oricum nu cred că ai nevoie de un roll-cage foarte foarte dur şi foarte foarte complicat, că nu participi cu maşina la VTM sau să circuli cu sute de km/h...

All times are GMT +2. The time now is 18:19.

- Copyright 2026 4Tuning