![]() |
Re: BMW E30 S50 turbo vs. ...?
1 Attachment(s)
Quote:
|
Da intradevar greutatea isi spune cuvantul , dar si diferenta de putere e destul de mare
|
Daca stai putin sa analizei graficele care cred cu sunt pe acelasi dyno-uri observi ca S50 - are putere medie constanta aprxo 550 cp de la 5200-7000rpm, iar GtR-ul are medie aprox 780-800cp, pe aceiasi plaja de turartie, un mic calcul greutate/putere, iese ceva de genul - 2,45kg / cal (s50 - 1350kg) si aprox 2,30kg / cal la GTR, mai intervin si restul factorilor, etajare cutie, cuplu, etc. Dar par mai apropiate decat la prima vedere.
|
Quote:
Deci pt mine GTR-ul trebuia sa bata clar......are cutie mai buna,tractiune la fel, de aerodinamica ce sa mai vb... Hai ca pana la 200Kmh ar "PUTEA" sa fie amandoua c-am apropiate dar dupa 200Kmh GTR-ul trebuie sa ia avans rau, restul ar fi o dilema. NU am vazut nici un film si asa ca imi dau cu parerea. Eu ajung in iunie la KOE si atunci sper sa am ocazia sa le testez pe amandoua. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sigur ne distram ca nu suntem dusmani. Poate imi dai voie sa facem luna viitoare cu Evo-ul meu. Nu face fata la masina ta dar de placere. |
eu cred ca o cursa 0-400 m intre cei doi va fi foarte interesanta , si cel mai curand : TULCEA !!!!!
atunci vom vedea adevarata valoare a gtr-ului... ca asa sunt cursele cu start de pe loc !!!!!! si in VTM , RALIU, DTM, FORMULA 1, ETC ...asa se procedeaza cu start de pe loc |
Quote:
Este si o cursa intre 2 masini diferite.Nici in formula 1 ,Rally,DTM nu participa in aceiasi categorie 4x4 vs 4x2!!!! Raman insa surprins ca nu spune nimeni ca GTR-ul a batut fara discutii!!! |
Quote:
Din punctul meu de vedere GTR-ul e nr 1 acum, pt ca o face cu plecare dupa loc. Restul e vorbarie.M-am saturat sa tot aud, pe treapta a doua venea ala, pe a treia a venit celalalt si tot asa. GOLLUM cand va scoate masina, se va da numai dupa loc ,si 0-400 si 0-1000 sa nu mai existe nicio discutie. I-mi aduc aminte TXA si DGH se dadeau numai dupa loc ,nu i-am vazut niciodata din mers. |
Quote:
s-a schimbat ora cu ora 20.00 de catre gtr.temperatura de la ora 20.00 facea plecarea lui bobi egala cu 0 cu tot cu slikuri;) acum intelege ce vrei tu.nu zic ca nu batea tot gtr-ul,dar avea si bobi dreptul la replica cu start dupa loc. |
tzzahh....cum asa?nu cred.....aaoleuu....GTR`ul?....deh....c sa zic...asteptam meciul anului...MOM vs SUPRA....si SUPRA vs M5 by gollum.....restul sunt "curse de duminica"
PS...daca este asa cum se aude....felicitari bobi....jos palaria.:P |
Quote:
Gollum mi-a promis ca se da si dupa loc si din mers cu mine!!! Iar cine are masina pt 400m sa se dea numai dupa loc, cine are masina de toata ziua se poate da cum vrea el. De ce sa ma dau impotriva unei 4x4 dupa loc? Eu vin cu Evo in romania luna viitoare si cu cei cu tractiune pe o punte ma dau din mers, sa nu aiba dezavantaje. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:50. |
- Copyright 2026 4Tuning