![]() |
RS Tuning Bucureşti
salut!
cat costa badboy look la un logan? o modificare de bara fata? un porbagaj clean? multumesc! |
Re: RS Tuning Bucureşti
2 Attachment(s)
salut cat ma costa sa imi faci si mie difuzorul pt bara spate ca in pzoa 2?
|
Salut. Ma intereseaza aripile din spate p/u BMW e30 M3. Mersi anticipat.
|
2 Attachment(s)
Salut, un pret separat pentru fiecare in parte la un Golf 3:ceva asemanator cu pozele:
Bara fata - bara spate - praguri - alea din prima poza. Multumesc. |
2 Attachment(s)
Salut 4 evazari pt e30 modelu din poze ma intereseaza. astept un raspuns Multumesc
|
Salut !
Am un vw Eos, 1.6 fsi, 2007 si vreu sa il fac sa arate intr-un fel :) -faruri, bara fata, bara spate,lambodoors,jante,navigatie ... etc CAm cat m-ar costa ? Multumesc! |
Salut!
As vrea un difuzor cu evacuare dubla pentru E60,faceti asa ceva? Care ar fi pretul? Multumesc! |
1 Attachment(s)
Intentionez sa imi cumpar un eleron Ltw pentru e36 , nu are inaltatoare , eu il vreau cu inaltatoare -
vreau sa stiu daca ai cumva matrita sa imi produci si mie inaltatoarele si vreau sa stiu un pret ! Sau daca ai cumvat tot eleronul Ltw deja inaltat ca sa il pot cumpara deja de la tine (nu ma deranjeaza daca ar fi tot din fibra ) am trimis si mesaj insa nu a raspuns nimeni !!!! |
1 Attachment(s)
pret pt realizarea acestei prelungiri?
|
3 Attachment(s)
Salutare, putem face din carbon sau fibra normala pentru un grand cherokee Srt din 2017 urmatoarele din poze?
CVAm cat dureaza si costuri.... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning