![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
simpatic matizelul :) sa ai grija de el si spor la modificari ! o intrebare mititica am si eu :p de unde ai luat ornamentele alea de pedala... eu personal am tot cautat si numai de ***-uri dau :)) momentan am unele montate dar au o prindere de tot c**** si ma dispera ca ocazional misc fara sa vreau ornamentul de pe pedala de ambreiaj.
|
salut, multumesc pentru urari
eu le-am luat din carrefour, am dat pe ele parca 60 de ron, si l-a mine a facut odata la ambreaj figuri...dar am strans fff bine si numai are nici un joc( bine nici nu erau prinse bine de prima data) |
da dar la tine au un sistem de prindere un pic mai inteligent cu suruburile pe laterale... la mine in schimb, suruburile de prindere sunt dispuse in forma semnului "+" si prin urmare surubul de sus nu poate fi folosit :)) Ca se loveste de parghia pedalei :p Multumesc de informatie oricum... v-oi arunca o privire prin Carrefour-ul din Sibiu poate am noroc si dau de o pereche asemanatoare :)
|
aaa..da:-?..se putea si prin gaurirea pedalei...dar sunt prea mici:oops:
sigur o sa gasesti in carrefour, eu mereu vad cand ma duc:-) |
Quote:
|
Bai pustiu tot eu te scot din bezna :-) ia o carpa imbibata cu benzina si dai si stergi chestia aia lipicioasa dupa care cu o carpa uscata stergi locul pana dispare orice urma, freci calumea te uiti cum se reflecta lumina pe tabla si o sa vezi ca acolo nu sunt urme de la sters si freci pana nu se mai distinge, e treaba de doua trei minute
|
va multumesc pentru sfaturi
andi_cimpean: eu credeam ca se ia chestia aia lipicioasa cu polish:-?..de aceea ma si miram:)) Robert_MNW: multumesc:))..iar ma scoti din problema, azi o sa ma apuc si de alea |
am fost azi la magazin DAEWOO ca sa cer semanale laterale de nubira:???:, si mi-au spus ca vin in 2 zile
PRET TOTAL: 100lei:shock::shock::shock::shock: |
Quote:
Intr-adevar cam asa sunt preturile, dar asta nu le motiveaza. |
nu dar am citit numai stiu pe ce forum, ca a dat pe bucata in jur de 15 lei cam asa, dar nu 50 de lei 3 cm de plastic alb:|:|:|:|:|
|
Quote:
|
Eu am dat 35 ron pe pereche ... :rolleyes2
Vezi ca nu o fi inteles aia ce vrei ... :evil: |
aaa da razvane, la tine am citit..ca aproximatix 15 lei bucata
B0by13: cred ca ia tot galbene si le decoloreaza la clor:D razvan: au inteles ce vreau, ca au intors si monitorul de la calc sa imi arate pe ce da comanda;)...dar cand am auzit cat:|..am zis nu multumesc:D P.S. cred ca alea pentru fata erau 1000 de lei :D:D:D |
1 Attachment(s)
next project, sa vopsesc plasticele din portbagaj negru mat, ca la ce culoare au acum sunt ca nuca in perete
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning