![]() |
Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!
Is curios daca are curaj sa se dea cu Makaya si al sau bemve m0dyfykat qustom 385 de cai + turbokompresor de 700 de cai (citez de pe hi5-ul lui : "sa vad daca se mai tine xandoru dupa mine cu m3-ul")
|
Care bmw zgeng.pune o poza cu el sau da un link ceva!ms
|
Quote:
|
ce nr are la masina?
|
Quote:
|
Chiar despre ce BMW vorbiti? Zi numarul si modelul? e46?
@WaZy: Cine te-a autorizat sa vorbesti?:D:D Oricum nu cred ca il stiu multi din cei de aici. Am niste poze cu fratele mai mic al astrei. Look here. |
Quote:
|
Astra are deja cateva victime prin orash prntre care se poate enumera si VR6. Ceilalti inca nu vreau sa zic cine sunt pt ca le mai dam o sansa. si urmeaza sa vedem ce poate face si cu acest bmw de care ziceti voi. :))
|
1 Attachment(s)
Quote:
Bugatti Veyron De la Wikipedia, enciclopedia liberă Bugatti Veyron este un automobil de tip GT produs de Bugatti Automobiles SAS, o subdiviziune a Grupului Volkswagen. Maşina poate atinge o viteză de 408,47 km/h şi efectuează ciclul 0 – 100 – 0 km/h în 8,6 secunde. Primul autoturism a ieşit pe piaţă în septembrie 2005 ca cea mai scumpă şi rapidă maşină din lume (1,1 milioane de euro). Motorul, cu 16 pistoane, este foarte puternic, ajungând la 1001 CP. |
Quote:
|
Da ziceti va rog numarul la BMW-ul ala ca nu stiu despre care vorbiti ca sunt o gramada in oras.
|
Pentru cine nu isi aduce aminte, aruncati un ochi aici, incepand cu postul #84.
|
Sincer nu imi aduc aminte, dar vreau si eu numarul de inmatriculare ca is multe matze in oras.
|
is secretosi bre
|
da si bunicul meu avea o matza :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:28. |
- Copyright 2026 4Tuning