![]() |
Re: BMW E36 MEETING
Aaaa, pai ai vrea skimbata locatia ? Sau acolo se va merge dupa meetingu' de la CP ?
|
Momentan nu zic nimic ca iara se aprind spiritele pe aici sa vedem daca gaseste ceva interesant! Apoi discutam
|
Stie cineva cum e la Pustnicu la padure iesirea pe la Cora pantelimon?? Ca distanta e cam aceasi pana la Snagov dar stiti vreunu mai multe detalii de loc si spatiu??
Ca momentan eu doar variantele astea le stiu: Pustinicu iesirea dinspre Cora Panteliomn Pandure la Snagov Dati-va si voi cu parerea! |
Asa...am fost ieri la un mic gratarel la baza Electrica de la Izvorani.Drumul pana acolo dupa ce am iesit de pe DN1 este bun,exceptie o portiune cu cateva gropi insa nu pun probleme.Locul este dragut (intrarea se plateste,undeva la 10Ron) au parcare,iarba verde,posibilitate sa intinzi gratarul,exista si cazare pentru cine vrea sa ramana peste noapte(80 Ron camera).
Avantaje ar fi asa...drum asfaltat,parcare in incinta,apa curenta,toalete,etc. iar la dezavantaje as trece asa...locul in weekenduri devine cam aglomerat si ca nu este loc de nebunii cu masinile.Insa cercuri,gogosi si alte dracii stim toti cum se fac mai mult sau mai putin,aici e vorba de o intalnire, un gratarel si sa ne cunoastem...nu sa stam in parcare cu nasul sub capota...asta oricum o facem toti. Ceva mai tarziu o sa atasez si niste poze,iar in cazul in care mergem pe aceasta locatie am vorbit cu cineva acolo ca e f posibil sa venim peste 30 de masini saptamana viitoare si sa ne rezerve parcarea din timp.Asta ar insemna sa ii dau un telefon din timp omului si evident sa mai plusam ceva peste taxa de intare sa ne opreasca parcarea mare. |
6 Attachment(s)
hop si pozele.
|
Din partea mea este mai mult decat OK! Acum daca si voi sunteti de acord sa spuneti repede sa poata si omul da un telefon sa rezerve acolo!!!
Ms mult Cristi raman dator! |
deci la intalhnire tre sa venim si cu benzina ca sa plecam in alta parte.. sa stiu.
|
Cei ce vor sa mearga la gratar da! La casa poporului e doar locul de intalnire sa stie si cei din provincie unde sa mearga acolo nu se va sta decat maxim o ora pana se vor strange toti si de acolo se pleaca la un gratar doar nu vrei sa stati toti 30-40 de persoane in picioare in fata casei poporului 3-4 ore!
|
1 Attachment(s)
|
Quote:
Locul ales de Da_Joint e ok.Parerea mea.... |
Pai asa se va face!!
Ai citit undeva ca se schimba regula. Toti la casa poporului si apoi mergem unde a fost Cristi si mie unu mi se pare super ok! |
Abia astept :X:X O sa fie frumos rau :D.App e posibil sa nu vanda cox-u masina pana sambata si sa fie si el prezent :)
|
Baieti, si eu sunt tot de aceeasi parere, locul este OK.
Asa Lymbuta, vino si tu, credeam k lipsesti :twisted: E departe rau de Bucuresti locatia? Cati km ? Ca as lua 2 camere acolo....... |
Ar fi ideal daca ar veni fiecare cu mancarea de acasa sau deja luata de undeva de pe drum! Pentru ca nu am mai pierde timpul cu supermarketul!
|
01. B - 98 - LFR
02. B - 14 - BYE 03. BYY - 454 04. PH - 11 - KXO 05. CT - 83 - ATM 06. B - 95 - ERN (?) 07. B - 21 - ZLR (?) 08. BZ - 12 - ULM 09. VL - 06 - BJP 10. B - 96 - PAF 11. B - 84 - RIP 12. P7478PK 13. PH - 11 - HVJ 14. B - 79 - ULI 15. AB - 99 - NWA 16. CT - 77 - CDA 17. CT - 84 - LEU 18. B - 23 - RWD 19. B - 88 - ENK 20. CT - 22 - COP 21. B - 03 - TXA 22. B - 62 - KAR 23. B - 36 - FFS 24. CT - 12 - AXP 25. CC5867CA 26. B - 08 - DUE 27. B - 36 - LNY 28. VL - 23 - SOB 29. PH - 87 - COX 30.PH - 11 - KYL 31.B - 40 - AYE 32.PH - xx - MYK 33.IL - 80 - LID 34.PH - 07892 35.B - 13 - LMB +cele 2 rosii care nu au momentan numere de Romania dar le vor avea pana atunci! Daca am uitat pe cineva ziceti |
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning