Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Acesta este noul BMW Seria 5 GT! (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/124961-noul-bmw-seria-5-gt.html)

EVenelinno 13-09-09 16:10

Re: Acesta este noul BMW Seria 5 GT!

lipsit de clasa...

Thomas Everywhere 13-09-09 16:11

cat de urat poate sa fie, nu-mi imaginam ca vreodata o sa faca si Bmw masini naspete ca asta. De cand au facut X6-le ala cu spatele ala urat tot asa ca la asta, si cu Seria 5 il facura tot asa. Se prostesc si astia ca toti constructorii de obicei, ori au ramas fara idei de design, ori s-au inbuibat de bani si nu mai are rost. Volvo scoate niste uratenii de masini odata cu XC60, Bmw la fel, renault la fel, Saab la fel, etc....sunt multi. O sa mai scoata si ei ceva frumos sau? probabil cand o sa vada ca nu se cumpara.

alexxpassat2003 13-09-09 16:24

e mult mai mijto modelu vechi!

eSSo^Ness 13-09-09 16:28

Decat sa dau atatia bani pt noul seria 5, mai bn imi iau un seria 5 mai vechi , ii fac si tuning ...si arata mult mai bine :twisted:

Flippy20 13-09-09 16:31

nu stiu de ce ar prefera cineva asta in loc de un seria 5 normal....

TURBOSS 13-09-09 16:31

oricum consumurile alea date de catre bmw, nu cred ca se apropie, sunt cel putin cu 2l mai mult!

Alex_D12 13-09-09 16:33

frumos.... seaman un pic cu x6 numai ca e mai jos si mai lung :D

best_fan 13-09-09 16:35

daca aceasta masina ar fi o noua serie as mai fi inteles-o , dar cand ma gandesc ca aceasta este urmasu' celui ce a fost odata seria 5 ... , e dezastru , fata de seria 7 , spate de x6 , interior de seria 5 , mai bine copiau ceva si tot o lasau sedan

molady11 13-09-09 17:11

Sa dus BMW pe rapa cel putin la desing, ma gandeam ca scot ceva pt a concura cu noul E class dar NU.

xxdadixx 13-09-09 17:33

Nu mai postati doar sa va aflati in treaba, s-a spus de nenumarate ori pe acest topic ca ACESTA NU ESTE NOUL SERIE 5.
https://www.youtube.com/watch?v=rk5TZXheUuE
Noul serie 5 apare la anu.

bmwowners 13-09-09 17:36

Ce va concura cu e-klasse va fii viitorul seria5 dar nu are legatura una cu alta. Ce majoritatea oamenilor nu inteleg este cui i se adreseaza aceasta masina. Pentru noi (in categoria asta intru si eu) e urata plictisitoare nu poate fi modificata etc dar pentru o mama caznica de exemplu e masina ideala, pentru o familie care nu pune pret pe design ci pe cat de practica e masina. Nu vei vedea niciodata o mama care isi duce masina in Nissan GTR la scoala! Masina e ideeala targetului caruia i se adreseaza target pe care sigur nu il intereseaza designul!

slayersland 13-09-09 18:53

Ok, recurg la limbaj articulat (cu toate ca masina asta nici nu merita sa ma refer la ea). E cea mai urata masina pe care a facut-o BMW vreodata si imi da o stare de anxietate cand o privesc...cand vad sigla pe masina se produce o disonanta cognitiva grava.

bmwowners 13-09-09 18:55

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2636101)
Ok, recurg la limbaj articulat (cu toate ca masina asta nici nu merita sa ma refer la ea). E cea mai urata masina pe care a facut-o BMW vreodata si imi da o stare de anxietate cand o privesc...cand vad sigla pe masina se produce o disonanta cognitiva grava.

Acum am inteles vezi ca se poate si altfel. Iti respect parerea si mai mult ti-o impartasesc si mie mi se pare urata dar practica!!

the_one_and _only 13-09-09 19:00

Tare urata, va avea vanzarile clasei R de la Merc.

DiavoLLo 13-09-09 19:15

nu stiu...din profil pare prea tesit botul....iar ca spate...e prea scurt....ori nu suntem noi invatati cu gt la bmw....nu prea isi avea rostul....ca interior dotari si performante no comment.

All times are GMT +2. The time now is 02:02.

- Copyright 2026 4Tuning