![]() |
Re: Roman
[QUOTE=morpheusmaster;2422311]Vineri 19.06.09 a avut loc prima intalnire a pasionatilor de auto&moto (crazy Vlad cu moto) membri sau nu 4tuning.ro
Cati suntem, suntem bine, o sa fim si mai multi...presimt inceputul a ceva frumos realizat prin noi insine si asta e cel mai important! Kterinca maxima a fost cu VladM :))...cu ajutorul scuterului lui si vitezometrului meu :)) am stabilit un nou record undeva la 77km/h cu scuterul (asta dupa ce a inceput sa miroase a benzina in rezervorul lui :)) )...a fost frumos, sincer...a fost mai frumos de 1000x decat ma asteptam...cireasa de pe tort a fost Domnul Gabi cu a sa frumusete pe care il asteptam cu placere de fiecare data cand poate. Experienta si sfaturile lui sunt bine primite. Trebuia sa adaugi si cu vant din fatza,si cu bujia varza :> Da da,sa tot fie intalniri incepe sa miroase si pe la noi prin "comuna" a "patru tiuning" :)) Cine stie cunoaste. |
Quote:
Oricum ... a fost frumos si asa ... domnul Gabi cu Opel Calibra a fost foarte primitor ... a spus ca orice sfat/ajutor avem nevoie , putem apela la el ... ceea ce apreciem foarte mult ... oricum ... nu stiu de ce ... dar presimt ca o sa ne ridicam si noi comunitatea in Roman :D Nu pot sa zic ca sunt organizator .. nu avem un organizator ... toti suntem organizatorii :D ca si Katana Team ... suntem o comunitate de prieteni :) nu facem pe sefii ...toti suntem egali :) Cum a spus si Alin , poate saptamana viitoare trageti o fuga pana la Roman si facem o intalnire mai mare ... asa .. ca se ne incurajati :D si urmatoarea saptamana venim noi la Piatra(cel putin eu vin) :D Eu ma bag la somn ca maine dimineata trebuie sa ma ocup de mica surpriza de care vorbeam ... Salutare,Drum Intins Si Fara Semafoare ! |
Quote:
Hai sa pun si un banc ( MODERATORILOR VREM CAFENEA :) ) Un psihopat trăgea după el o fetiţă, noaptea, printr-o pădure întunecată şi deasă. Fetiţa: − Mi-e frică! Mi-e frică! La care psihopatul: − Da' mie, că mă-ntorc singur ! |
Am spalat Jag'ul azi ... am dat doar cu furtunu' ca era plin de gainatz :lol: arata mai bine .. dar tot prafuit :lol:
O sa vedeti mica surpriza , maine sau cel tarziu poimaine(desi nu cred). Auf Wiedersen(sau cum se scrie) :lol: ! |
E una pe 2/4 roti,sunt sigur.
|
Esti tu asa sigur ?!? poate imi iau avion .. sau jet-sky ... nu vorbi pana nu vezi :D .. nu e ceea ce crezi .. dar nici nu-ti spun :D :lol:
Surprize-Surprize ... nu'i asa doamnelor si domnilor ?!? :lol: |
Quote:
Si apoi n-a a vut nimeni un telefon la niste poze? Chiar asa ? sa nu aveti nici o poza? Ele sunt dovada:) ca v-ati vazut! Asteptam sa vedem actiune de acum. |
Pe la Roman ii criza financiara .. nu ne permitem telefoane cu camera foto :lol: ... oricum .. daca e sa facem poze ... o sa facem cu aparatu' , niste poze frumoase ... o sa fac eu data viitoare niste poze .... spectaculoase :lol:
|
a fost foarte foarte ok, eu cu morph am stat pana al 11 jumate la caterinca,
fit'ar ceafa de porc!!!:lol::lol:am stat 40 de min in mirosul ala de friptura si eu posteam :(((( |
ah..si inca ceva... nu`i neaparat sa va intalniti numai vinerea..sau cand ati stabilit voi intalnirea saptamanala...
de ex..daca stati plescari prin centru sau unde stati voi.. vbiti intre voi si va adunati sa mai discutati ..nu stati doar in baza intalnirii de vineri! oricand aveti posibilitatea intalniti`va |
Pai da ... mai facem si intalniri spontane :) nu numai vinerea ... vinerea o sa fie intalnirea de baza :D ...
Deci ... cei de la Piatra ... puteti veni vinerea viitoare in Roman ?!? :D la o mica "mare" intalnire ?!? :D:D |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Nu stiu ... i-au dat bani lu mama aia de la Cybernetic din Bacau sa faca un mic showroom de 2 zile ... nu stiu daca se fac si test drive-uri ... vezi ca mai este si maine .. dute si intreaba :)
|
da a fost frumos aseara. ce e in fata la hotel? iata peste ce am dat azi la suceava daca sunt pasionati de masini clasice pot sa le vada si maine
|
In fata la hotel ii un fel de showroom pentru 2 zile ... au adus cei de la Cybernetic din Bacau vreo 10 masini sa le expuna :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning