Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/124384-roman.html)

VladM 20-06-09 00:31

Re: Roman

[QUOTE=morpheusmaster;2422311]Vineri 19.06.09 a avut loc prima intalnire a pasionatilor de auto&moto (crazy Vlad cu moto) membri sau nu 4tuning.ro

Cati suntem, suntem bine, o sa fim si mai multi...presimt inceputul a ceva frumos realizat prin noi insine si asta e cel mai important!

Kterinca maxima a fost cu VladM :))...cu ajutorul scuterului lui si vitezometrului meu :)) am stabilit un nou record undeva la 77km/h cu scuterul (asta dupa ce a inceput sa miroase a benzina in rezervorul lui :)) )...a fost frumos, sincer...a fost mai frumos de 1000x decat ma asteptam...cireasa de pe tort a fost Domnul Gabi cu a sa frumusete pe care il asteptam cu placere de fiecare data cand poate. Experienta si sfaturile lui sunt bine primite.

Trebuia sa adaugi si cu vant din fatza,si cu bujia varza :> Da da,sa tot fie intalniri incepe sa miroase si pe la noi prin "comuna" a "patru tiuning" :)) Cine stie cunoaste.

scturoag 20-06-09 00:35

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2422221)
poi ma...tocmai tu organizatorul nu stai pana la sfarsit..
la noi in pn sotiile ,prietenele , amantele deja stiu ca vinerea e dedicata doar intalnirii auto! trebuie sa stabiliti din timp si aspectul asta :)))

Ehhh , suntem si noi la inceput ... nu stiu femeile inca de intalnirea auto ... dar o sa le invatam noi ... vinerea nu au ce cauta ele in treaba noastra :lol::lol:
Oricum ... a fost frumos si asa ... domnul Gabi cu Opel Calibra a fost foarte primitor ... a spus ca orice sfat/ajutor avem nevoie , putem apela la el ... ceea ce apreciem foarte mult ... oricum ... nu stiu de ce ... dar presimt ca o sa ne ridicam si noi comunitatea in Roman :D
Nu pot sa zic ca sunt organizator .. nu avem un organizator ... toti suntem organizatorii :D ca si Katana Team ... suntem o comunitate de prieteni :) nu facem pe sefii ...toti suntem egali :)
Cum a spus si Alin , poate saptamana viitoare trageti o fuga pana la Roman si facem o intalnire mai mare ... asa .. ca se ne incurajati :D si urmatoarea saptamana venim noi la Piatra(cel putin eu vin) :D

Eu ma bag la somn ca maine dimineata trebuie sa ma ocup de mica surpriza de care vorbeam ...
Salutare,Drum Intins Si Fara Semafoare !

morpheusmaster 20-06-09 00:37

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2422328)
Eu ma bag la somn ca maine dimineata trebuie sa ma ocup de mica surpriza de care vorbeam ...

Speli masinile?

Hai sa pun si un banc ( MODERATORILOR VREM CAFENEA :) )

Un psihopat trăgea după el o fetiţă, noaptea, printr-o pădure întunecată şi deasă.
Fetiţa:
− Mi-e frică! Mi-e frică!
La care psihopatul:
− Da' mie, că mă-ntorc singur !

scturoag 20-06-09 00:39

Am spalat Jag'ul azi ... am dat doar cu furtunu' ca era plin de gainatz :lol: arata mai bine .. dar tot prafuit :lol:
O sa vedeti mica surpriza , maine sau cel tarziu poimaine(desi nu cred).
Auf Wiedersen(sau cum se scrie) :lol: !

VladM 20-06-09 00:41

E una pe 2/4 roti,sunt sigur.

scturoag 20-06-09 00:46

Esti tu asa sigur ?!? poate imi iau avion .. sau jet-sky ... nu vorbi pana nu vezi :D .. nu e ceea ce crezi .. dar nici nu-ti spun :D :lol:

Surprize-Surprize ... nu'i asa doamnelor si domnilor ?!? :lol:

Ali_ump 20-06-09 08:31

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2422311)
Vineri 19.06.09 a avut loc prima intalnire a pasionatilor de auto&moto (crazy Vlad cu moto) membri sau nu 4tuning.ro

Cati suntem, suntem bine, o sa fim si mai multi...presimt inceputul a ceva frumos realizat prin noi insine si asta e cel mai important!

Kterinca maxima a fost cu VladM :))...cu ajutorul scuterului lui si vitezometrului meu :)) am stabilit un nou record undeva la 77km/h cu scuterul (asta dupa ce a inceput sa miroase a benzina in rezervorul lui :)) )...a fost frumos, sincer...a fost mai frumos de 1000x decat ma asteptam...cireasa de pe tort a fost Domnul Gabi cu a sa frumusete pe care il asteptam cu placere de fiecare data cand poate. Experienta si sfaturile lui sunt bine primite.

Pe viitor propun asa ora 9/10...sa fie mai noapte...si propun Moderatorilor sau celor care au puterea sa ne faca comunitatea separata (ca tot era vorba)....activitate avem exponential ascendenta, intalniri saptamanale incepem sa avem (cu o floare nu se face primavara dar incepe sa miroase :) )...deci?

Va salut, va respect si ne citim in curand!

P.S. Pe vinerea viitoare sper sa fac o surpriza frumoasa cu buburuza :)
P.S.2 Cei cu neveste/amante/prietene/iubite/etc...anuntatile ca pan aici lea fost smecheria :)) Cum zice b.lex...vineri seara...gata smecheria :))

E un inceput, mai trebuie miscare , mai trebuie oameni si pe forum, o sa mai dureze cu sectiunea !

Si apoi n-a a vut nimeni un telefon la niste poze? Chiar asa ? sa nu aveti nici o poza? Ele sunt dovada:) ca v-ati vazut!
Asteptam sa vedem actiune de acum.

scturoag 20-06-09 09:31

Pe la Roman ii criza financiara .. nu ne permitem telefoane cu camera foto :lol: ... oricum .. daca e sa facem poze ... o sa facem cu aparatu' , niste poze frumoase ... o sa fac eu data viitoare niste poze .... spectaculoase :lol:

26WRC 20-06-09 11:26

a fost foarte foarte ok, eu cu morph am stat pana al 11 jumate la caterinca,
fit'ar ceafa de porc!!!:lol::lol:am stat 40 de min in mirosul ala de friptura si eu posteam :((((

buddy_lexx 20-06-09 12:25

ah..si inca ceva... nu`i neaparat sa va intalniti numai vinerea..sau cand ati stabilit voi intalnirea saptamanala...
de ex..daca stati plescari prin centru sau unde stati voi.. vbiti intre voi si va adunati sa mai discutati ..nu stati doar in baza intalnirii de vineri! oricand aveti posibilitatea intalniti`va

scturoag 20-06-09 13:08

Pai da ... mai facem si intalniri spontane :) nu numai vinerea ... vinerea o sa fie intalnirea de baza :D ...
Deci ... cei de la Piatra ... puteti veni vinerea viitoare in Roman ?!? :D la o mica "mare" intalnire ?!? :D:D

morpheusmaster 20-06-09 15:32

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2422351)
Esti tu asa sigur ?!? poate imi iau avion .. sau jet-sky ... nu vorbi pana nu vezi :D .. nu e ceea ce crezi .. dar nici nu-ti spun :D :lol:

Surprize-Surprize ... nu'i asa doamnelor si domnilor ?!? :lol:

Ce e in fata hotelului e surpriza??? :) Cum fac si eu un test drive cu CC???

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2422571)
E un inceput, mai trebuie miscare , mai trebuie oameni si pe forum, o sa mai dureze cu sectiunea !

Si apoi n-a a vut nimeni un telefon la niste poze? Chiar asa ? sa nu aveti nici o poza? Ele sunt dovada:) ca v-ati vazut!
Asteptam sa vedem actiune de acum.

Alin defapt si de drept noi toti neam vorbit pe mess cum sa va pacalim pe voi...am zis ca "ne vedem" si dupa incepem sa postam pe forum tot felul de aberatii...cum ca neam vazut...cum ca am stat in parcare la Kauf...dupa am fost la cruising prin oras...dupa am stat cu wrc pana p la 12 noaptea si tot asa...

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 2422886)
a fost foarte foarte ok, eu cu morph am stat pana al 11 jumate la caterinca,
fit'ar ceafa de porc!!!:lol::lol:am stat 40 de min in mirosul ala de friptura si eu posteam :((((

Azi trebuie sa dai pomana la saraci si maine sa mergi la biserica, nu uita ;) SUCCES LA BAC DIN PARTEA MEA

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2423065)
ah..si inca ceva... nu`i neaparat sa va intalniti numai vinerea..sau cand ati stabilit voi intalnirea saptamanala...
de ex..daca stati plescari prin centru sau unde stati voi.. vbiti intre voi si va adunati sa mai discutati ..nu stati doar in baza intalnirii de vineri! oricand aveti posibilitatea intalniti`va

La cum e Romanul, la cum suntem noi...ne intalnim zilnic spontan...e imposibil sa nu faci asta :)...oricum...vedem noi cum gestionam...dar sa zicem ca MACAR odata pe saptamana, vinerea 8/9...sa fim toti...

scturoag 20-06-09 16:18

Nu stiu ... i-au dat bani lu mama aia de la Cybernetic din Bacau sa faca un mic showroom de 2 zile ... nu stiu daca se fac si test drive-uri ... vezi ca mai este si maine .. dute si intreaba :)

ionut17 20-06-09 19:48

da a fost frumos aseara. ce e in fata la hotel? iata peste ce am dat azi la suceava daca sunt pasionati de masini clasice pot sa le vada si maine

scturoag 20-06-09 21:17

In fata la hotel ii un fel de showroom pentru 2 zile ... au adus cei de la Cybernetic din Bacau vreo 10 masini sa le expuna :)

All times are GMT +2. The time now is 17:06.

- Copyright 2026 4Tuning