![]() |
Re: E36 - 320i coupe MotorSport
Quote:
|
Quote:
|
Da... la sticla aceea ma refeream ... e un strat de protectie ... doar atat...
|
Si ca sa pui angel eyes s-ar vedea mai bine fara sticla aia. Bafta cu masina si s-o faci inapoi mai frumoasa decat cum era inainte ;)
|
Quote:
|
Salutare, o imbunatatire in plus i-ai putea aduce schimbandu-i luminile din bord cu unele noi (sa reimprospatezi luminozitatea ceasurilor ca sunt cam obosite si necesita o revigorare) tot pe portocaliu! Spor in continuare ca o scoti la capat! Sanatate.
|
cred ca ar arata destul de interesant cu farurile asa , are cineva pe forum ca nu cred ca am vazut "live"
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
salut.....daca tot vrei o parere despre cum ai putea sa ti-o faci inapoi...prima optiune buna si cea mai sigura pentru un coupe ca al tau este tot un Pachet ///M care este de neegalat sau a doua varianta o varianta care am vazut-o pe DTMPower.net la versiunile americane...baietashii de acolo folosesc foarte des pachete de Rieger......spoiler fata si spate lateralele raman tot de ///M.Am sa-ti pun niste poze sa vezi ce bine da.Consider ca la culoarea care o ai pe masina si la jante care imita foarte bine stilul BBS ar merita sa strangi banuti sa-ti faci ceva in genul coupe-ul.Din cate stiam spoilerele nu sunt asa scumpe,cele de care-ti ziceam....oricum iti pun poze sa vezi macar cum ar da.Bafta in continuare si sa-ti iasa si mai stas a doua oara machinutza!
|
Quote:
|
ok....asteptam pozele!respect.
|
Quote:
|
o sa tin cont boss de fapt le incerc si pe cele originale si pè cele tuning!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning