![]() |
Re: Cat prinde un logan 1,4 , 1,6 la blana?
ma scuzi te rog... de abia acum am vazut ca ai 17 ani....... te rog sa iti iei permisu, condu mai multe masini si apoi sa mai vorbim, ok?
|
acuma pe bune....o aparut loganu..si noi care nu avem bani...(romanii) noi sigur ca zicem ca loganu e bun...normal...e masina de familie ...nusht ce va bateti in cap cu vitezele alea...in fine... :rolleyes2
|
Quote:
e bun ptr banii pe care ii dai.... nu zic ca se merita fiecare leu pe care il dai pe masina dar fata de ce bani dai pe alte masini.... voi stiti ca la foarte multe masini de fapt platiti doar marca si sistemele de siguranta? pretul autoturismului in sine fara TOATE sistemele de siguranta si abramburerile celelalte ar scade extraordinar de mult... |
ruller , nu stiu care e problema ta...masinile tin de gusturile si de buzunarele fiecaruia dintre noi...ai condus vreodata un logan ?! nu sunt un sustinator al loganului nici eu dar sincer prefer sa discut cu oamenii careu au condus aceasta masina , nu cu cei care vorbesc din auzite...
p.s. calibra aia o iei de aici sau de afara ? k si eu caut un c20let :D |
59AFA ...da am condus logan....logan 1,4 (benzina) logan 1,6 (benzina)....nu am condus logan diesel....atat tot..si nu ma impresioneaza..:rolleyes2
in primu rand stau mai bine in alte masini...si altele...nu imi place..chiar nu imi place...nusht parc nici nu franeaza asa cum trebe....si nu imi place cum sta pe drum..in fine...daca voua va place asta e...poate sunt eu obishnuit cu balena mea.. PS>calibra cred ca imi iau de dincol cand vin prin aug:D |
pey am zis si mai dvrm ca nu poti compara lgn cu masini straine noi cu pret peste 10.000 euro...... ia mergi cu o berlina si apoi cu un logan... sa imi zici cum ai mers si cum te-ai simtit... sau chiar fata de o solenza...si ia in vedere si aspectele: confort, spatiu in habitaclu, etc...
|
\nici mie nu mi a placut loganul...dar spun k este un mare salt de la dacia berlina la logan pt uzina dacia...nu trebuie sa le luam tot elanul :D poate k in 10-15 ani poate chiar mai putin o sa putem sa comparam o dacie cu un opel....poate...:rolleyes:
|
dumnezeule ce posturi pline de competenta si obiectivitate.."voi stiti ca la multe masini platiti siguranta si marca..?" ..ce-o fi vrut sa insemne asta.."sisteme de siguranta si toate abramburerile"..ce-o fi si in capul astora de fac masini sigure ...sa dam mai mult pe ele...urat din partea lor :)) Revenind la subiect...Oare ce o fi insemnand Viteza maxima trecuta de constructor in talon??...o fi pusa la misto?..Ar fi cazul sa va treziti si sa lasati bizareriile cu 205 la logan..stock prinde exact cat are in talon..uneori mai putin chiar.. IAr daca are eventuale modificari sa fim seriosi...de la 170 viteza max la 205...demultiplicarea cutiei oricum nu permite asemenea viteza ...si doi la mana ar trebuie modificate mult prea multe ca sa ajungi la asemenea rezultat.ps:conteaza si in cat timp prinde 200..ca daca prinde in 5 minute..la ce folos?.. Sper sa nu fi suparat penimeni dar am exprimat o parere..Hai ciao si Drive Safely :)
|
Aa si inca ceva...SIADIMET..cum mergi cu loganu la vtm ?..ma refer cum prinde el 205 km/h...ce cutie are?..stiam ca masinile de traseu montan au rapoarte scurte in cutie pt reprize bune in defavoarea vitezei maxime...lamureste-ma daca gresesc..multumesc :) una peste alta sunteti amuzanti unii dintre voi :) bafta
|
cu loganul ala intru la amatori.adica masina de strada,inmatriculata,cu roti de strada,motor pana in 1800 cmc si 120 cp.in grupa 2 amatori(1300-1600 cmc),loganul de 1,6 e primul,iar cel de 1,4 dupa el.
|
1 Attachment(s)
uitati cat merge la blana:evil::evil::evil:
explicatii dupa primele reactii :lol: |
Quote:
2-trucul cu maneta de "udator" si aia de la ceasurile de bord :D 3-vai de kpu meu!!!!!!!!! Naveta Discovery are motor de Lgn :D:D:D:D:D |
LOoOl E facatura....Chestia cu ceasurile de bord o stiu si eu....dak ai calculator de bord poti afla si cati l de benzina mai ai in rezervor(si asta nu e facatura). Eu cu loganul meu de 1.6 am mers cu 180km\h. Daca cineva a mers cu mai mult poate zice.
|
Quote:
|
Quote:
PS: am condus(proba) logan toate trei motorizarile...cred ca n-am stiut eu cum "sa-i dau" pentru a obtine dinamica cat de cat sportiva si nici n-am stiut sa franez pentru a nu opri in stilul..."sanie cu zurgalai invartindu-se".....Probabil aveam si EXTREM de mult praf pe plafon,de simtzeam ca vrea sa plece planat pe portierele opuse virajului daca abordam curba rapid. Scuze siadimet&Ciky daca va simtiti ofensati ,e doar ceea ce am constatat EU....cum spuneam- cred ca n-am stiut eu cum "sa-i dau" |
| All times are GMT +2. The time now is 01:39. |
- Copyright 2026 4Tuning