Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Painting - Airbrush - Viniyls (https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls.html)
-   -   Dr. ZOZO painting (https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls/12293-dr-zozo-painting.html)

Mihaitza_tdi 26-12-06 21:57

Re: Dr. ZOZO painting

Ok am inteles! dar inca ceva....se poate da cu lac peste vopsea?? eu asa am inteles ca se poate dar trebuie inainte degresata toata caroseria!

DR.ZOZO 27-12-06 00:33

5 Attachment(s)
niste poze artistice daca se poate spune asa.
pentru un backgournd merita,zic eu!!

GolfuletzS 27-12-06 09:40

dap sunt misto .. ;) sunt facute d tine ?! :D ...

dar trebuia sa faci o poza mai din departare.. sa se vada toata masina :D

horguemtuning 28-12-06 00:02

chiar is misto mai ales primele 4 buc

F430 28-12-06 16:47

frumos e bine ca exista careva care se ocupa si de paint asa mai complikt imi place

DR.ZOZO 31-12-06 16:57

da dar lumea nu ma cauta,ptr ca lucrez prea bine,si daca mie nu-mi place idea clientului si eu cred ca nu merge pe masina respectiva nu o fac,
nu ca alti incepatori care face tot felul de prosti,chici,numa sa ia banu si sa strice piata celor care o fac cu cunostinta in domeniu
tre sa te nasti ptr asta,meseria asta nu se poate fura,daca ai mana de zidar in veci nu vei face ceva ca lumea.
LA MULTI ANI TUTUROR ARTISTILOR IN DOMENIU.

DR.ZOZO 31-12-06 17:28

3 Attachment(s)
hai sa va mai pun cateva,vad ca va place:))nu prea am avut timp mult ca sa fac mai multe poze ptr ca soarele apune foarte repede ai la dispozitie aprox 4 minute,si sa fie si cerul cum e in poza,si sa fie si doua curcubee pe cer si tot in directia soarelui, ai sanse odata in viata poate.

Psycho 31-12-06 19:21

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 634292)
HAHAAHAHAHA,MAI VOI NU VATI UITAT ATENT LA UN INDICIU,dupa care ati dai seama ca e foto.masina a fost fotografiata cu capota deschisa,cred ca e normal altfel nu avea cum sa o fotografieze.SA DAT DE GOL CU TELESCOAPELE DE LA CAPOTA SANT EXTINSE.daca era paint cred ca avea atata scoala sa deseneze telescoapele conprimate.:):):)

super tare ... la alea m-am uitat si eu ... oricum ... geniala ideea :D

DR.ZOZO 31-12-06 20:49

Mai Sant Si Ochi Buni Prin Tara:))

hitmanu_47 05-01-07 03:32

dr zozo scz da nu am avut rabdare sa citesc tot pana acum..... sunt curios daca faci painturi si pe carene de motociclete si casti de la echipament....si ca pret m-a interesa un "tatuaj" pe toata casca si inca unu pe rezervor. multumesc anticipat

adrian gavrila 05-01-07 15:15

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 680830)
da dar lumea nu ma cauta,ptr ca lucrez prea bine,si daca mie nu-mi place idea clientului si eu cred ca nu merge pe masina respectiva nu o fac,
nu ca alti incepatori care face tot felul de prosti,chici,numa sa ia banu si sa strice piata celor care o fac cu cunostinta in domeniu
tre sa te nasti ptr asta,meseria asta nu se poate fura,daca ai mana de zidar in veci nu vei face ceva ca lumea.
LA MULTI ANI TUTUROR ARTISTILOR IN DOMENIU.

La multi ani si tie si tineo tot asa ca mergi bine.
Ma bucur ca te-am cunoscut si poate vreodata vom face un proiect impreuna...
Salutari si numai bine in 2007.

alexzander407 06-01-07 10:28

cam cat iei pe un proiect complet facut ca la carte ...da-mi o extrema
PS: nu e pentru mine ... ma macina curiozitatea

DR.ZOZO 07-01-07 21:16

sal
ce anume proiect? la ce te referi?specifica te rog.

alexzander407 07-01-07 21:56

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 688813)
sal
ce anume proiect? la ce te referi?specifica te rog.

bodykit , jenti ,interior tot ce priveste masina , culoarea k uitasem de ea ... fara motor

Most_Wanted 09-01-07 20:39

Vorbesc in numelel lui ZOZO .......pune si tu cateva poze CLARE cu masina ....
.spune exact ce vrei ...PE cat jantele ce fel de culoarea (metalizat cameloen perla etc )
sonorizare .ce anume ..cate difuzoare subwofere etc

All times are GMT +2. The time now is 17:48.

- Copyright 2026 4Tuning