![]() |
Re: Cea mai puternica masina condusa de voi
ok eu propun sa inchidem discutia si sa fie ca voi, nu are rost sincer...
|
blazey, ti-am lasat mesaj "semi-privat" fix 4 mesaje mai sus :lol:
|
Mitsubishi Eclipse 250 cp tractiune integrala.....a unui amic care bause si avea nevoie sa ajunga in niste locuri ..si am avut onoarea sa alerg cu atatia "caluti la carutza"...dieee :))))))
|
Top cele mai puternice 2 masini ... hyunday coupe din 98 2000 cmc 16 v 140 de magarusi, care am putut sa vad si ce poate cu adevarat. masina sincer nu prea am fost impresionat de ea ptr motorul ei.. si care m-a impresionat cu adevarat: un golf 4 combi 1,9 tdi era rosu complet 4motion. pff nu stiu cati cai avea.. dar ... cum te izbea in scaun era de nedescris :X a da... consumul urca la fel ca si cum intrai in scaun: 28l / 100km 32l / 100km .. :D
|
Quote:
|
ma intrebam mafiozzo cum de un om la 28 de ani poate fi atat de impresionat de un 1.9 tdi break incat s-o denumeasca drept cea mai puternica masina cu care a mers vreodata.
am dezlegat misterul: ai doar 19 ani si e de inteles... nu e frumos sa minti in legatura cu varsta ta, nu ajuta si se afla repede... |
Bmw 330 i 260 cp .... cu 230 km/h !
|
Quote:
|
mi se pare exorbitant acest consum, dar fie...;)
|
acceleratie corvette 0-120..dati si voi rating https://www.youtube.com/watch?v=JK12Pv4hcwA
|
Scuzati am uitat sa mentionez ca consumu acela mil arata in treptele mici 1a respectiv a 2a
|
Quote:
si oricum consumul ala nu prea este real, esti in functie de cat ai calcat pedala si nu de cate turatii ai, cred. in fine, am inteles ideea |
Ml 63 AMG 265 km/h se mai putea bine,dar la ce soferi avem in Romania....
E o senzatie super criminala la viteza aia,defapt cand esti la volan nu prea realizezi,dabea dupa ce cobori din masina:) 510 hp |
Quote:
|
ok, sa depasim momentul, intre timp s-a modificat si varsta lui mafiozzo, deci putem aborda urmatoarea parere despre masinile puternice :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:59. |
- Copyright 2026 4Tuning