Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Me (TypeR) vs. HotHatch's (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/12183-me-typer-vs-hothatchs.html)

gabit 06-04-07 21:18

Re: Me (TypeR) vs. HotHatch's

..se anunta un jucator tare in lumea hothatch aici la Iasi. Renault Clio Sport III + nos + altele.deocamdata e in rodaj. :shock:

SEBASTIAN 07-04-07 22:01

N2o controler gaseste la RACING CODE in curand cu superpret si soft de configurare.

vec 10-04-07 18:00

ce sunt alea <<liniute din mers>.

liniutele se fac pe 402 metri si au start si finish daca nu stiati , sau le inventati voi acum?Daca masina cu care va dati e 4x4 (ori nu va dati ori o lasati asa cun a cazut)

Achim 11-04-07 04:18

pey si ce legatura are asta!? :oops:

yoda 11-04-07 20:53

Quote:

Originally Posted by vec (Post 844409)
liniutele se fac pe 402 metri si au start si finish daca nu stiati , sau le inventati voi acum?Daca masina cu care va dati e 4x4 (ori nu va dati ori o lasati asa cun a cazut)

depinde de cei care se dau!in practica curenta exista si "datul din mers"nu noi l-am inventat!se practica peste tot!da un search pe youtube si vei intelege!

Alfa_band 11-04-07 21:46

Vezi cum faci vineri sa fi apt ....te sun vineri.

Achim 14-04-07 15:13

o seara f placuta in compania baietilor... va multumesc pt telefon si pt limonada Alfa :D :D :D

Alfa_band 14-04-07 19:36

Cu placere :d

MadCow 14-04-07 20:36

ne puteti traduce?
v-ati dat? care a castigat?

Sorin Golf 3 cabrio 24-04-07 12:22

Domnul Achim de ce a plecat aseara asa repede?

Achim 24-04-07 14:41

pey am si explicat... ala cu Sorento trasese in fata noastra, mi-a fluturat ceva din portofel acolo si a zis ca avem 10 min sa plecam de acolo :( in fine... dupa am mai venit sa fiu spectator la runda a doua da' nah...

oricum, ideea e ca MPA ma batuse rau si rezultatul cu Golful 2 ar fi fost probabil acelasi... mi s-a spus "nah, omu' vrea sa te dea" si totusi am plecat spre start ca sa ii fac hatarul omului, sa ma bata si el... nu a fost sa fie...

mpa 24-04-07 23:52

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 868465)
pey am si explicat... ala cu Sorento trasese in fata noastra, mi-a fluturat ceva din portofel acolo si a zis ca avem 10 min sa plecam de acolo :( in fine... dupa am mai venit sa fiu spectator la runda a doua da' nah...

oricum, ideea e ca MPA ma batuse rau si rezultatul cu Golful 2 ar fi fost probabil acelasi... mi s-a spus "nah, omu' vrea sa te dea" si totusi am plecat spre start ca sa ii fac hatarul omului, sa ma bata si el... nu a fost sa fie...

Nu iti fa griji. Domnul Sorin e mai antisocial in perioada asta a anului si e nitel suparat ca nu a apucat si el sa se joace cu tine.
Ideea e ca nu asta a contat cand neam dat noi. Nu a fost un care pe care. Important e ca ai castigat in ochii mei mult din cauza fairplayului pe care il ai si a bunului simt. Asta e ceva mai rar in peisajul de curse din Romania. Masini care fug mai tare sau mai incet au multi.

Achim 25-04-07 00:19

merci mult pt apreciere :oops: si mie mi-a parut bine ca ne-am vazut face 2 face ;)

masina ta merge f tare :) pakt ca a mea aseara facut parte din categ "sau fug mai incet" :(

mpa 25-04-07 00:32

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 869530)
merci mult pt apreciere :oops: si mie mi-a parut bine ca ne-am vazut face 2 face ;)

masina ta merge f tare :) pakt ca a mea aseara facut parte din categ "sau fug mai incet" :(

Nu iti fa griji. You win some, you lose some. Asa e si cu friends si cu racing.
Aseara eu am castigat de 2 ori. Tu doar odata.

Achim 25-04-07 00:34

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 869561)
Aseara eu am castigat de 2 ori. Tu doar odata.

profunda asta :D

All times are GMT +2. The time now is 23:51.

- Copyright 2026 4Tuning