![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti, 9-10 Mai - EuroMall
Fara greseala acest eveniment...
Felicitari organizatorilor... Acest eveniment mi-a adus aminte de cel de la Cluj din toamna trecuta .... Foarte tare... |
demonstratia fordului a fost foarte foarte frumoasa mie unul mi-a placut ...si nu sunt multi care pot face asa ceva cu o asemenea masina intr-un spatiu asa mic... parca se balansa prea mult... mi-au placut vinylurile de pe ea dak are cineva poze cu ea ? felicitari proprietarului ;)
|
Sa Nu`l uitam pe Nikola care a de asemenea avut o mare contributie la organizare dar din pacate nu a putut fi de fata.
Felicitari si lui |
daca are cineva poze si filme cu fordul auriu il rugam sa le posteze :D
inseamna ca a facut cate ceva daca e asa admirat...felicitari...probabil n-au fost asa rele gumele...poate daca bagai super 100 tragea altfel :D |
A fost foarte frumos mai ales omul acela respect pentru el care a facut drift si burnout (cred ca a suferit vreun accident ??)respect pentru el respect pentru toti care au organizat si pentru cei care au participat (show,prezentare ) cat mai rar daca se paote.
|
Intradevar, superbaietii de la Fullspeed, si mie mi-au adus aminte de CSR, care s-au straduit la fel de mult la Cluj
Multumiri lui Nikola, Pikolo, Andreas si celorlalti pe care nu am apucat sa ii invat. Si Florica si HAI si KNS au afirmat fara rezerve aprecierea lor fata de efortul clubului. Multumim si felicitari. V-ati castigat, ca si cei din Cluj, un loc sigur si definitiv in calendarul evenimentelor de profil. Sa vedem ce ne rezerva in continuare acest sezon. BRAVO !!!! |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Tu rotile aste le aveai pe spate??? mi s-au parut mai late cele de azi sau sunt aste?
|
ce adevarat da cu jantele alea pe spate... :D dragster...cred ca astea trebuie sa le ai la liniute sa ai plecare
|
3 Attachment(s)
membrii FullSpeedRacing , Gratian ( portocaliu) si fetele :D :X
Si o poza care am gasit-o la repezeala cu Fordul Restul maine |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Bafta auzi cati cai ai pe ea ?
|
am doar 108cp+ grup de 2.0+cutie in 4
|
Pentru anii masini sunt foarte buni sti ce ma gandesc mereu de ex: fordu tau are 108 cai din 78' dacia din 2000 si ceva are mai putini cai decat fordu tau si in ziua de azi aveam technologia mai avansata ca in 78' dar e altceva una e Fordu una e dacia si respect pentru posesorii de dacie care au aratat multe performante la ele (banii bagati calumea in ele )
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning